test
Controller Kymsoten taloustiimiin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymenlaakson tavoitteena on olla soten mallimaakunta. Visiomme on tarjota kaikille kymenlaaksolaisille helposti saavutettavat ja nykyaikaiset terveydenhuollon palvelut.

HAEMME CONTROLLERIA

Tarvitsemme uuden talousosaajan Kymsoten taloustiimiin. Olisitko se sinä?

Vastuullasi on toimia palveluketjun tukena strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit palvelutuotannon päälliköiden kumppanina budjetoinnissa ja taloussuunnittelun toteuttamisessa. Vastaat osaltasi taloudenseurannasta ja raportoinnista johdon, muun organisaation ja keskeisten sidosryhmien tarpeisiin. Tärkeä osa työssä on kustannuslaskennan, tuotelaskennan ja hinnoittelun tehtävät.

Osallistut terveyden ja sairaanhoidon palvelujen johtoryhmätyöskentelyyn ja toimit asiantuntijana liiketoiminnan tukena. Pystyt kehittämään vastuullasi olevia kokonaisuuksia ja nostat tiedolla johtamisen kyvykkyyttä Kymsotessa.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on soveltuva korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden soveltuva työkokemus, terveydenhuoltoalan tuntemus on eduksi tehtävässä menestymiselle.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Seniorikonsultti Juha Laurila
p. 044 9757848
juha.laurila@mercuriurval.com
Talousjohtaja
Helena Perämäki
helena.peramaki@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat