Skip to main content
test

Työtehtävä sijoittuu konsernihallinnon Strategia ja kehittäminen -yksikön Digipalvelukehitys ja tietojohtaminen -vastuuyksikköön. Espoo-tarinan mukaisesti Espoo kehittää kaupunkia tiedolla, data-analyysillä ja vaikuttavuuden johtamisella. Osallistamme palvelujen kehittämiseen kaupunkiyhteisöä ja kumppaneitamme. Vastuuyksikön tehtävänä on kehittää ja ohjata kaupungin tiedonhallintaa, tiedolla johtamista ja kokeilevaa digipalvelujen kehittämistä.

Haemme fasilitointitaitoista ja kehittäjäorientoitunutta data-analyytikkoa tietojohtamisen vastuualueelle. Olet kiinnostunut julkisen sektorin vaikuttavuustekijöistä ja taitava löytämään ja tunnistamaan tietolähteitä sekä organisaation sisältä että ulkopuolelta. Toimit osana moniosaajatiimiä, jossa vahvuutesi on päätöksenteon kannalta relevantin tiedon tunnistamisessa, analyysien toteuttamisessa ja tiedon visualisoinnissa ymmärrettävällä tavalla. Työkaluina sinulla on Microsoftin PBI-raportointivälineet ja Azure analytiikkakyvykkyyksiä. Konsultoit ja koulutat sisäisesti organisaation tulosyksiköitä data-analyysien laatimisessa ja tulosten analysoinnissa sekä toimit analyytikkona kaupunkitasoisessa tietojohtamisessa. Osallistut kollegoidesi kanssa kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön eri verkostoissa. Seuraat dataregulaation kehittymistä ja ymmärrät tietosuojan tuomat reunaehdot tietojen käsittelyssä. Olet oppimishaluinen ja utelias tekoälyn mahdollistamalle datan hyödyntämiselle.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen. Tämän rekrytoinnin haastattelujen suunnitellut ajat ovat: 12.12.2023 ja 13.12.2023. Toinen haastattelukierros pidetään 20-21.12.2023.

Työpaikan nimi ja osoite: Konsernihallinto, Strategia ja kehittäminen, Digipalvelukehitys ja tietojohtaminen. Virastopiha 2 C (PL 16), 02070 ESPOON KAUPUNKI.
Työaika: 36 h 15 min/viikossa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään yhteistyö- ja viestintätaitoja. Olet ratkaisulähtöinen ja analytiikan parissa jo joitakin työvuosia toiminut. Näitä taitoja sinulla on kehittynyt mm. aiemmissa työsuhteissasi tai opiskelujen aikana.

Arvostamme kokemusta julkishallinnon toiminnasta ja verkostoissa toimimisesta. Hyvää kielitaitoa suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielissä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelukehitysjohtaja Piia Wollstén, p. 0503052374. Tiedustelut 23.11. klo 12.30 - 14.00 ja 30.11. klo 12.30-14.00

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Strategia ja kehittäminen, Tietojohtaminen

Konsernihallinto johtaa, ohjaa, valvoo ja kehittää Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Neljä yksikköämme ovat rahoitus ja talous, henkilöstö, hallinto ja lakiasiat sekä strategia ja kehittäminen.

Ohjaamme Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistämme hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Edistämme myös asukkaidemme ja asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä sekä vastaamme keskitetyistä asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Toiminnassamme korostuvat monialainen asiantuntijuus, koko konsernin edustajista koostuvat asiakaslähtöiset tiimit sekä verkostomainen toimintatapa.


Osoite: Virastopiha 2 c, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat