Skip to main content
test
Data-analyytikko - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Etsimme Analytiikka ja tutkimukset - yksikköön sinua

DATA-ANALYYTIKKO

Olet liiketoimintaorientoinut data-analyytikko, ja sinulle on tuttua myös roolissasi prosessien ja tietoaineistojen kehittäminen. Tehtäväsi pääsisältö on erilaisten HSL:n myyntiin ja asiakastietoon liittyvien aineistojen jalostaminen, analyysi, raportointi ja hyödyntäminen. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa HSL:n eri tulosalueiden ja asiantuntijoiden kanssa. Työkavereitasi analyytikoiden lisäksi ovat Markkinat-tulosalueen liiketoiminnan kehittäjät, asiakasymmärtämisen asiantuntijat ja palvelukehittäjät sekä tutkimusryhmän tutkijat. Data-analyytikon tehtävärooli sijoittuu Analytiikka ja tutkimukset -yksikön analytiikkaryhmään. Ryhmässä on esihenkilön lisäksi kymmenkunta analyytikkoa. Analytiikka ja tutkimukset -yksikön yksi tärkeimmistä tehtävistä on edistää analytiikan ja tutkimuksen avulla HSL:n tiedolla johtamisen kyvykkyyttä ja kypsyyttä.

Sinulla on data-analyytikkona tilastollisen analyysin ja siinä tarvittavien ohjelmistojen (esim. R ja Python) sekä MS Office-ohjelmien hyvä soveltamisosaaminen. Kokemus tilastollisesta mallintamisesta ja koneoppimisesta, paikkatieto-osaaminen sekä ymmärrys joukkoliikennetoimialasta ovat sinulle eduksi. Lisäksi arvostamme projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi. Suomen kielen lisäksi työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on työskentelyn pohjaksi soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisen palvelukehityksen osaamista ja näyttöjä asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä myynnin kasvattamisesta analytiikan avulla. Työssäsi hyödynnät analyysityökaluja ja -menetelmiä sujuvasti ja osuvasti, esimerkiksi A/B-testaaminen on sinulle luontaista. Osaaminen palveluliiketoiminnan, liikkumispalveluiden, markkinoinnin, tuotteistuksen, asiakaskokemuksen tai palvelumuotoilun puolella antaa sinulle hyvää pohjaa tehtävässä onnistumiselle.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla sinulle laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä erilaista tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin joko yhdessä työkavereiden kanssa tai muutoin. Monipaikkainen työ on meille jo arkea. Kaikista pidetyin etumme on HSL:n työsuhdematkalippu.

Tule mukaan vaikuttamaan liikkumisen markkinoiden kehittymiseen Helsingin seudulla!

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy ma 15.8.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Analytiikka ja tutkimukset -yksikön päällikkö Jan-Erik Antipin vastaa kysymyksiisi mielellään tiistaina 2.8. klo 11.30 - 12.00 ja torstaina 4.8. klo 11.30 - 12.00, puh. 040 627 7604. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse etunimi.sukunimi@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Meille tärkeät asian on koottu strategiaamme: https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025/strategiset-tavoitteemme-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat