Skip to main content
test
Data-analyytikko - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Etsimme Analytiikka ja tutkimukset - yksikköön sinua

DATA-ANALYYTIKKO

Olet liiketoimintaorientoinut data-analyytikko, ja sinulle on tuttua myös roolissasi prosessien ja tietoaineistojen kehittäminen. Tehtäväsi pääsisältö on erilaisten HSL:n myyntiin ja asiakastietoon sekä liikenteeseen liittyvien aineistojen jalostaminen, analyysi, raportointi ja hyödyntäminen.

Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa HSL:n eri tulosalueiden ja asiantuntijoiden kanssa. Työkavereitasi analyytikoiden lisäksi ovat Markkinat-tulosalueen liiketoiminnan kehittäjät, asiakasymmärtämisen asiantuntijat ja palvelukehittäjät, joukkoliikennesuunnittelijat sekä tutkimusryhmän tutkijat.

Data-analyytikon tehtävärooli sijoittuu Analytiikka ja tutkimukset -yksikön analytiikkaryhmään. Ryhmässä on esihenkilön lisäksi kymmenkunta analyytikkoa. Analytiikka ja tutkimukset -yksikön yksi tärkeimmistä tehtävistä on edistää analytiikan ja tutkimuksen avulla HSL:n tiedolla johtamisen kyvykkyyttä ja kypsyyttä.

Sinulla on data-analyytikkona seuraavien datan hankinnan, käsittelyn, analyysin sekä raportoinnin ohjelmistojen vahva soveltamisosaaminen:
- SQL
- Python ja R
- MS Office työkalut
- Power BI

Olet kartuttanut kokemusta tilastollisesta mallintamisesta ja koneoppimisesta. Ymmärrys joukkoliikennetoimialasta lasketaan eduksi, varsinkin jos sinulla on kokemusta QGIS:n, GraphQL:n ja CSS:n käytöstä. Lisäksi arvostamme datan visualisoinnin ja käsittelyn kartalla, spatiaalisten analyysien ja operaatioiden osaamistasi. Projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentely kuuluvat luontevasti työarkeen. Suomen kielen lisäksi työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on työskentelyn pohjaksi soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisen palvelukehityksen osaamista ja näyttöjä asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä myynnin kasvattamisesta analytiikan avulla. Työssäsi hyödynnät analyysityökaluja ja -menetelmiä sujuvasti ja osuvasti, esimerkiksi A/B-testaaminen on sinulle luontaista. Osaaminen palveluliiketoiminnan, liikkumispalveluiden, markkinoinnin, tuotteistuksen, asiakaskokemuksen tai palvelumuotoilun puolella antaa sinulle hyvää pohjaa tehtävässä onnistumiselle.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla sinulle laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä erilaista tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin joko yhdessä työkavereiden kanssa tai muutoin. Monipaikkainen työ on meille jo arkea. Kaikista pidetyin etumme on HSL:n työsuhdematkalippu.

Tehtävän alkupalkka on 3800 - 4400 e/kk riippuen osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta. Lisäksi palkkaan on mahdollisuus vaikuttaa tulosten ja työsuorituksen perusteella.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy pe 3.2.2023, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Tule mukaan vaikuttamaan liikkumisen markkinoiden kehittymiseen Helsingin seudulla!

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, analytiikkapäällikkö Matylda Jablonska-Sabuka vastaa kysymyksiisi mielellään maanantaina 23.1. klo 9.30 - 10.00 ja torstaina 26.1. klo 12.00 - 12.30, puh. 040 194 1161 . Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen matylda.jablonska-sabuka@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Luomme kestäviä ja helposti saavutettavia palveluja yhdessä asiakkaitamme kanssa. Ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat