Skip to main content
test
Detaljplaneringschef - Porvoon kaupunki

Stadsplaneringsenheten söker detaljplaneringschef för fast anställning från 1.3.2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ny i organisationen.

Serviceområdet för stadsplanering ansvarar för beredning av general- och detaljplaner inom sektorn för stadsutveckling. Detaljplaneringschefens uppgift är att leda detaljplaneringen och ansvara för en del av serviceområdets verksamhet.

Detaljplaneringschefen rapporterar om detaljplaneringens resultat och målsättningar.
Uppgiftens kontext är en äkta stad som är attraktiv både för nya invånare och företag. I stadsplaneringen respekterar vi stadens historia men samtidigt är vi modiga förnyare. Samma parallella respekt för modernt och förgånget gäller för alla stadsdelar. I vår arbetsgemenskap vill vi hålla vår plats i spetsen av framgångsrik verksamhet som gäller klimatarbete och digitalisering. Vi vill arbeta tillsammans.

Vi förutsätter arkitektexamen från högskola.

Framgångsrikt fullgörande av uppgiften förutsätter även gedigen erfarenhet av detaljplanering, lämplig ledarutbildning och goda språkkunskaper i finska och muntliga språkkunskaper i svenska.

Vi uppskattar god samarbetsförmåga och beredskap att utveckla och leda enheten under en tid av förändringar. Vi uppskattar även ett brett intresse för stadsplaneringsuppgifter. Kunskaper kring planeringsprogram ser vi som en fördel.

Lönen bestäms enligt TS-avtalet, den uppgiftsbaserade lönen är 4821,65 €/ mån.

Examens- och arbetsbetygen i original, som visar behörigheten, ska uppvisas i samband med en eventuell intervju.

Den som väljs till tjänsten ska uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan beslutet om anställning bekräftas. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 8.2.2023 före kl. 15 via Sök nu-länken.

Ytterligare information ger stadsplaneringschef Dan Mollgren tfn 040 623 2614, dan.mollgren@porvoo.fi

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/boende-och-miljo/staden-utvecklas/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger stadsplaneringschef Dan Mollgren tfn 040 623 2614, dan.mollgren@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Stadsplaneringsenheten

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag. Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat