Diabeteshoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on haettavana sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan vakituinen työsuhde pääsääntöisesti diabetestyöhön.

Haluatko päästä mukaan ammattitaitoiseen diabetestyöryhmään hoitamaan diabetespotilaita yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti? Haluatko rakentaa palveluketjuja yhdessä ja avoimesti asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti? Oletko kiinnostunut diabetespotilaiden niin tyypin 1 kuin tyypin 2 sairastavan hoidon ohjauksesta ja omahoidon seurannasta. Sitten merellinen ja keskisuuri Kaarina ja Kaarinan avosairaanhoito on sinun työpaikkasi.

Haemme osaavaan diabetestiimiimme joustavaa ja työtään hyvällä asenteella tekevää, asiakastyöstä nauttivaa diabeteshoitotyön ammattilaista. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Toivomme sinulta työkokemusta diabetespotilaiden hoidosta ja elämänlaadun parantamisesta sekä itsenäisestä vastaanottotyöstä. Sinulla on halu toimia diabeetikon omahoidon ohjaajana ja tukena. Sinulle on tärkeää, että hoidon toteutumisen arviointia tehdään moniammatillisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa. Diabeteksen hoidon päämääränä on mahdollisimman terve ja laadukas elämä - nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteena on potilaan jokapäiväinen hyvinvointi ja oireettomuus sekä diabeteksen aiheuttamien lisäsairauksien ehkäisy.

Moniammatillinen diabetestyöryhmämme tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluja, mutta osaa ylläpitää myös iloista työilmapiiriä. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat yhteistyötaitoisia, joustavia sekä kyvykkäitä kehittämään itseään ja omaa työtään. Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja sitä ylläpidämme järjestämällä yhteisiä tyhy- ja kehittämispäiviä. Suunnitteilla on myös teemapäivien järjestämistä asiakkaillemme. Sujuvoittaessamme arjen toimintoja, otamme koko porukan mukaan ja teemme sen yhdessä.

Haluamme olla Suomen toimivin avosairaanhoidon työyhteisö - jossa jokainen työntekijä, myös sinä uutena työkaverinamme, on mukana sen toteuttamisessa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja
Maija Hannula
puh. 050-3782026
Johtava ylihoitaja
Pia Kirjonen
puh. 050-5954001
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.