Skip to main content
test
Diabeteshoitaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa, terveyskeskuksen vastaanotossa, on haettavana diabeteshoitajan työsuhde.

Jos olet kiinnostunut ja olet innostunut diabetekseen liittyvistä työtehtävistä.
Jos sinulla on taito motivoida ja sitouttaa asiakkaita diabeteksen hoidon lisäksi myös elintapamuutoksiin.
Jos olet kiinnostunut kehittämään diabeteshoitajan työnkuvaa kanssamme ja olet kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena, olet juuri etsimämme henkilö.
Tule mukaan moniammatilliseen, iloiseen vastaanoton tiimiimme, tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä diabeetikkojen kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös pienimuotoisesti hoitotarvikejakelua sekä sydänpotilaiden jatkokontrollien järjestämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Diabeteshoitajan -tutkinto tai sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Diabetekseen liittyvät lisäkoulutukset ja kiinnostus katsotaan hyväksi. Työsuhteeseen vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy SOTE-tes:n mukaan.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 ja 48a mukaista rokotussuojaa.

Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Tärkeää on kykyä toimia sekä itsenäisesti että jäsenenä moniammatillisessa työryhmässä.
Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hakemukset jätetään viimeistään 20.5.2022 klo. 15:00 mennessä Kuntarekry -palveluun osoitteessa http://www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja
Sari Moisander p. 044 7792 523
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat