Diabeteshoitaja Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme Oma Hämeelle ammattitaitoista ja innostunutta diabeteshoitajaa Viipurintien terveysasemalle erityisvastaanottojen yksikköön, Hämeenlinnan rautatieaseman välittömään läheisyyteen. Työt on mahdollista aloittaa pikaisellakin aikataululla sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9. Työ on pääsääntöisesti lähityötä, mutta toiminta mahdollistaa satunnaiset etätyöpäivät.

Diabeteshoitajan työ on päivätyötä, johon sisältyy vastaanoton pitämistä ja asiakkaiden ohjaamista puhelimessa ja sähköisiä palveluita hyödyntäen. Kohderyhmä on pääasiassa aikuiset tyypin 1 diabeetikot sekä vaikeahoitoiset tyypin 2 diabeetikot. Työ on pääosin itsenäistä asiantuntijatyötä, joka edellyttää vahvaa substanssin (diabetes) hallintaa, itsenäistä päätöksentekoa ja itsensä johtamista.

Työtä meillä ei tehdä ainoastaan yksin, vaan työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, olemme toinen toistemme tukena, asiakkaan hyvinvoinnin varmistamiseksi. Tiimin kesken tapaamme päivittäin kahvin merkeissä ja viikoittain palaverin yhteydessä. Osaamistasi lisätään säännöllisesti järjestettävillä koulutuksilla. Diabeteshoitajan työparina toimii diabeteslääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi edellytämme diabeteksen hoidon erikoistumisopintoja (30 op) sekä kokemusta ja perehtyneisyyttä erityisesti tyypin 1 diabeetikoiden hoidosta. Ajantasainen tietämys diabeteksen hoidosta, sekä välineistön ja toimintamallien tuntemus on tehtävässä tarpeen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä ratkaisukeskeistä asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja priorisointikykyä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtäväkohtainen palkka on 2788,26€. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Osastonhoitaja, Heidi Nurminen, heidi.nurminen@omahame.fi, 0505220273

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan