test
Diabeteshoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme Malmin sisätautien poliklinikalle ammattitaitoista ja innostunutta diabeteshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, oletko se sinä?

Diabeteshoitajana toimit osana diabetestiimiä ja olet myös osa moniammatillista työyhteisöä. Työssäsi teet itsenäistä vastaanottotyötä, pidät ryhmätapaamisia/ -koulutuksia ja hoidat muita diabetestyöhön liittyviä tehtäviä. Diabeteshoitaja ohjaa eri diabetestyyppien hoidossa ja omahoidon seurannassa sairauden eri vaiheissa. Tavoitteena on diabetesta sairastavan hyvä elämänlaatu ja toimintakyky sekä diabeteksen akuuttien komplikaatioiden ja lisäsairauksien ehkäiseminen. Työssä korostuvat vuorovaikutus- ja yhteisötyötaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Muu kielitaito eduksi.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta tai Love tulee suorittaa koeajan sisällä.

Luemme eduksi:
- työkokemus tyypin 1 ja 2 diabetespotilaiden hoidosta ja hoidon ohjauksesta
- itsenäinen vastaanottotyökokemus,
- diabeteksen ehkäisy ja hoito
- erikoistumisopinnot

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Laura Kolehmainen
p. 040-6715378, ma pe klo 9-14

Lisätietoja

Terveys- ja päihdepalvelut/Keskitetyt palvelut/sisätautien poliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Siilikuja 3, 00800 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat