Skip to main content
test
Diabeteshoitajan määräaikainen tehtävä - Nokian kaupunki

Diabeteshoitajan määräaikainen tehtävä vastaanottotoiminnassa 15.7.2022 - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikka on kiireetön vastaanottotoiminta. Diabeteshoitajan työtehtäviin kuuluu diabetesasiakkaiden kokonaisvaltainen hoitotyö sisältäen muun muassa diabetesasiakkaan hoidon tarpeen arvioinnin vastaanotolla sekä puhelimessa ja itsenäisen vastaanottotyöskentelyn. Työtehtävä vaatii diabeteshoitajan erityisosaamisen, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä paineeseen. Työssäsi pääset käyttämään itsenäistä päätöksentekotaitoa sekä organisointikykyä, potilaan kohtaamista ja asiakaspalvelua unohtamatta.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, joustavuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta uudistuvassa toiminnassa. Lisäksi edellytetään valmiutta digitaalisten työvälineiden käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja ja diabeteshoitajan erikoistumisopinnot. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48 ja 48a, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville päivävuoroon. Tehtäväkohtainen palkka on 2716,83 euroa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa; vt. osastonhoitaja Outi Kytöneva, p.044 486 1051, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat