Diabeteshoitajan/sairaanhoitajan sijaisuus - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa, terveyskeskuksen vastaanotossa, on haettavana diabeteshoitajan sijaisuus vuodeksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, tavoitteena 1.6.21 lähtien.

Työ käsittää diabetesvastaanottoa, elintapaohjausta sekä sydänpotilaiden jatkokontakteja.
Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Diabetekseen liittyvät lisäkoulutukset ja kiinnostus katsotaan hyväksi. Sijaisuuteen vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Voit hakea sijaisuutta www.kuntarekry.fi kautta tai sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Osastonhoitaja
Sari Moisander p. 044 7792 523
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat