Diabeteshoitajan sijaisuus 31.12.2021 saakka - Nokian kaupunki

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 50 % työajalla diabeteshoitajaa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka.

Diabeteksen hoidon osalta olemme mukana sairaanhoitopiirin hallinnoimassa KEHYS - kehitymme yhdessä -hankkeessa. Toimintojen kehittämisellä valmistaudumme uuden hyvinvointikeskuksen valmistumiseen, jonka suunnittelu on jo alkanut. Siihen saakka vastaanotot toimivat juuri remontoiduissa tiloissa Vihnuksen terveysasemalla.

Diabeteshoitajana sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, vahvaa ammatillista osaamista ja osaat tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Aikaisempi kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä, ryhmävastaanotoista ja diabeteshoitajan tehtävistä on sinulle eduksi. Tehtävä voi sisältää asiakastyön lisäksi muiden ammattiryhmien tuki-, konsultointi- ja koulutustehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja ja lisäksi diabeteshoitotyön erikoistumisopinnot tai muu verrattavissa oleva diabeteshoitajan täydennyskoulutus.

Asiakas- ja potilaslähtöisen ajattelun ja hyvien työyhteisötaitojen ohella arvostamme kehittämismyönteistä työotetta ja taitoa kehittää diabetespotilaan hoitotyötä näyttöön perustuen. Sähköisten työvälineiden hallinta ja muun muassa sähköisen ajanvarauksen mahdollistaminen asiakaskunnalle on yhteisenä tavoitteenamme. Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työaika tehtävässä on yleistyöaika. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2592,63 euroa kuukaudessa työaikaan suhteutettuna. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Koeaika on neljä (4) kuukautta.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Alanko p. 050 3956 262 sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi