Skip to main content
test

Haluatko olla osa menestyksekästä organisaatiota, joka on tunnettu kasvupotentiaalistaan, eteenpäin menostaan ja jatkuvasta uudistumisestaan? Olisitko sinä reipas ja riuska kokki-dieettikokki tiimiimme? Nyt sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja opiskella oppisopimuksella dieettikokiksi työn ohessa. Haemme kokki- dieettikokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotantokeittiö Apajaan.

Työkavereiksi saat rempseän ja iloisen porukan, joiden kanssa luodaan maittavaa ruokaa tuotantokeittiön moderneissa työtiloissa. Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta suurkeittiötyöstä työhön sekä hygieniapassia. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista edistävä työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkeamme. Palvelemme asiakkaitamme jokaisena päivänä aamu -ja iltavuoroissa.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta ja työkokemusta kokin tehtävissä. Aiempi kokemus dieettikokin työstä on eduksi, mutta olemme valmiita sitoutumaan ja kouluttamaan juuri sinut meille dieettikokiksi. Tärkeintä on, että omaat dieettikokin tehtävään sopivan taidon ja asenteen. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, sosiaalinen, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta. Tehtävässä menestymistä tukee myös kyky itsenäiseen työskentelyyn ja positiivinen asenne.

Työssäsi huolehdit ruoan valmistamisesta ja jäähdyttämisestä, sekä muista keittiön työtehtävistä kuten ruoan pakkauksesta ja asiakaspalvelusta yhdessä keittiötiimin kanssa. Tuotantokeittiö Apajan toimintamalli on Cook and Chill.

Me emme pelkää haasteita, vaan otamme ne vastaan avoimin mielin ja intohimolla. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun annamme tilaa luovuudelle ja rohkeudelle. Tiimimme on täynnä erilaisia persoonia, joilla kaikilla on tärkeä rooli osana menestyksekästä organisaatiotamme. Vastuullisena ja huolellisena työskentelijänä olet lämpimästi tervetullut meidän porukkaan.

Palvelusuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Sotkamon kunnan ateria- ja siivouspalveluissa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme muutoinkin oman osaamisen kehittämiseen. Tutustu Sotkamon ateria ja siivouspalveluihin https://youtu.be/KbExsxdIFGg

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi-, ja kulttuuriharrastuksiin.

Vapaa-ajalla sinulla on täällä sellaiset mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessamme lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa.

Jos olet innostunut, taitava ja haluat olla osa menestyksekästä tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 9.6.2023 klo 15 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja Airi Hyvönen, p 0447502241 airi.hyvonen@sotkamo.fi
Keittiöpäällikkö Jaana Heikura-Huotari, p. 044 7502525, jaana.heikura-huotari@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Ateriapalvelut

Sotkamon kunta on savuton työpaikka Sotkamon kunta Markkinatie1 88600 Sotkamo (08) 6155 811 kirjaamo@sotkamo.fi Aukioloajat: Ma-To klo 8.00–16.00 Pe klo 8.00–15.00 Arkipyhien aatot ja juhannus- ja jouluaattoa edeltävät päivät 8.00–15.00


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat