Skip to main content
test
Dieettikokki oppisopimuksella - Kaarea Oy

Olisitko sinä reipas ja riuska uusi dieettikokki tiimiimme?
- Nyt sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja opiskella oppisopimuksella dieettikokiksi töiden ohessa.

Haemme oppisopimuksella dieettikokiksi haluavaa keittiöalalla työskennellyttä reipasta tekijää Kaarean ruokapalveluihin TYKS kantasairaalan tuotantokeittiöön vakituiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta suurtalouskeittiön työhön sekä hygieniapassia. Aiempi koulutus alalta ja kokemus dieettikokin työstäkin on eduksi, mutta olemme valmiit sitoutumaan ja kouluttamaan juuri sinut meille dieettikokiksi. Tärkeintä on, että omaat dieettikokin tehtävään sopivan taidon ja asenteen. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, sosiaalinen, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Työssäsi huolehdit ruoan valmistamisesta, sekä muista keittiön työtehtävistä kuten ruoan pakkauksesta ja aurinkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä keittiön keittiötiimin kanssa.

Me Kaareassa työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Marko Ahonen; marko.ahonen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat