Skip to main content
test
Digi-tutor - Siuntion kunta

Digi-tutor inom småbarnspedagogiken

Vill du vara med och utveckla småbarnspedagogikens digitala kunnande med oss?

Vi söker två digi-tutorer till ett nytt projekt inom finsk- och svenskspråkig småbarnspedagogik för att stöda den digitala inlärningsmiljöns pedagogiska kunnande.
Till dina uppgifter hör att planera och förverkliga olika projekt med digilekar i barngrupperna. Med hjälp av projekten övar man på bl.a. programmeringskunskaper, multilitteracitetskunskaper och kunskaper att använda ikt- och kommunikationsmedel.
Som stöd i detta inspirerande arbete har du förpersoner, en ikt-sakkunnig och teamen.
Uppgiften förutsätter: att du kan använda och tillämpa olika applikationer på ett inspirerande sätt med barnen. Ditt arbetssätt är uppmuntrande och lekfullt. Du har goda interaktions- och arbetsgemenskapsförmågor. Du har även kunnandet att planera självständigt eller med ditt digi-tutor par och småbarnspedagogikens team verksamhet i enlighet med projektet.
Vi uppskattar: En positiv och idérik inställning till att utveckla digital småbarnspedagogik.
Ifall du är passionerad över att utveckla småbarnspedagogikens digitala verksamhetssätt i vårt fantastiska team är du den vi söker.

Personen som väljs till uppgiften ska inom 30 dagar från att ha fått information om valbeslutet påvisa ett straffregisterutdrag (lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn 504/2002)
I arbetsförhållandet följer man en prövotid på 6 mån.


Läs mer

https://youtu.be/ilxnU21E4EI

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information: Mari Mikonaho-Ratia, chef för småbarnsfostran, tfn 050 386 0827 under tiden 18-22.7.22.

Lär dig mer om oss

Sjundeå kommun, småbarnspedagogik

Verksamhetsställe Sjundeå är en kommun i västra Nyland med ca 6 200 invånare, helt bredvid huvudstadsregionen. Det finns bra förbindelser hit längs landsväg och järnväg. Sjundeå hör till HRT-området med tanke på båda buss- och tågtrafik. Vårt arbetsvälbefinnande ökas av en omfattande och fungerande företagshälsovård och förmåner arbetsgivaren erbjuder, bland annat idrotts- och kultursedlar. Sjundeås nya motto är Ta det lugnt. I arbetslivet i Sjundeå betyder det att vi inte rynkar på näsan eller blir nervösa för onödiga saker.


Adress: Parkstigen 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat