Skip to main content
test
Digi-tutor - Siuntion kunta

Haluatko tulla mukaan kehittämään kanssamme varhaiskasvatuksen digitaalista osaamista?

Haemme uuteen hankkeeseen kahta Digitutoria suomen- ja ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen tukemaan digitaalisen oppimisympäristön pedagogista osaamista.
Tehtäviisi kuuluu suunnitella ja toteuttaa lapsiryhmissä erilaisia digileikki-projekteja. Projektien avulla harjoitellaan mm. ohjelmointitaitoja, monilukutaitoja, tvt- ja viestintävälineiden käyttötaitoja.
Tukenasi innostavassa työssä ovat esimiehet, tvt asiantuntija ja tiimit.
Tehtävä edellyttää: että osaat käyttää ja soveltaa erilaisia sovelluksia innostavasti lasten kanssa. Työotteesi on kannustava ja leikkisä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteistaidot. Sinulta löytyy myös kykyä suunnitella itsenäisesti, Digi-tutor parin ja varhaiskasvatuksen tiimin kanssa hankkeen mukaista toimintaa.
Arvostamme: Positiivista ja idearikasta asennetta digitaalisen varhaiskasvatuksen kehittämiseen.
Mikäli koet innostusta varhaiskasvatuksen digitaalisten toimintatapojen kehittämiseen loistavassa joukossamme, olet etsimämme osaaja.

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta Länsi-Uudellamaalla aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Tänne on hyvät kulkuyhteydet sekä maantietä että rautatietä pitkin. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen niin bussi- kuin junaliikenteen osalta.
Työhyvinvointiamme lisäävät kattava ja toimiva työterveyshuolto ja työnantajan tarjoamat etuudet, muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit. Siuntion uusi tunnuslause on Ota rauhallisesti. Siuntiolaisessa työelämässä se tarkoittaa, että emme rypistä otsaamme emmekä kiristä hermojamme turhan takia.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

https://youtu.be/ilxnU21E4EI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Mari Mikonaho-Ratia, varhaiskasvatuspäällikkö, p. 050 386 0827 ajalla 18.-22.7.22.

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta Länsi-Uudellamaalla aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Tänne on hyvät kulkuyhteydet sekä maantietä että rautatietä pitkin. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen niin bussi- kuin junaliikenteen osalta. Työhyvinvointiamme lisäävät kattava ja toimiva työterveyshuolto ja työnantajan tarjoamat etuudet, muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit. Siuntion uusi tunnuslause on Ota rauhallisesti. Siuntiolaisessa työelämässä se tarkoittaa, että emme rypistä otsaamme emmekä kiristä hermojamme turhan takia.


Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat