test
Digihoitaja - Kaiku24

Hei sinä hoitajana työskentelevä! Haluatko innostua työstäsi aivan uudella tavalla ja hyödyntää ammattitaitoasi entistä laajemmin? Tervetuloa meille Kaikulaiseksi!

Kaiku24 haluaa parantaa hoidon ja avun saamista sekä hoitohenkilökunnan päivittäisen työn tekemistä. Toimintamme ansiosta sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaat saavat tarpeidensa mukaisia palveluita nopeammin ja sujuvammin. Tarjoamme korkeatasoista hoidon ja avun tarpeen arviointia, tarpeen mukaista neuvontaa, ohjausta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon etäpalveluja. Toimintamme ansiosta asiakkaita pystytään auttamaan paremmin.

Asiakkaamme voivat olla helposti yhteydessä digitaaliseen palvelukeskukseemme eri kanavien kautta. Yhteyttä voi ottaa milloin vain ja asiantuntijamme ohjaavat asiakkaat nopeasti tarpeen mukaiseen hoitoon tai palveluun. Asiakkaita palvellaan etäyhteyksien välityksellä, jolloin tuki on tarjolla nopeasti.

Haemme nyt ammattitaitoisia sosiaali- ja terveydenhuollon laillistettuja ammattilaisia digihoitajiksi Kouvolan ja Kotkan toimipisteisiimme!

Näillä taidoilla sinulla on mahdollista onnistua työssäsi:
• Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys.
• Ymmärrys hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioinnista.
• Kokemus toimimisesta hyvinvointi- ja terveysasemien palveluissa ja/tai päivystyksellisissä palveluissa.
• Olet valmis työskentelemään kaksi- tai kolmivuorotyössä.
• Rohkeus käyttää digitaalisia työkaluja. Ymmärrys asiakas- ja potilastietojärjestelmistä sekä hoidon tarpeen arvioinnin järjestelmistä on etu.
• Olet luotettava, vaikuttava, välittävä ja avoin. Jaamme nämä arvot yhdessä Kaikulaisten kesken päivittäisessä työn tekemisen tavoissamme.

Oikea-aikainen ja ammattitaitoinen toiminta kehittää asiakastyytyväisyyttä ja palvelun vaikuttavuutta. Siksi arvostammekin osaavan henkilöstömme panosta yhteisen hyvinvoinnin eteen. Tämä näkyy työyhteisössämme monin tavoin.

Lupaamme sinulle:
• Mielekkään ja monipuolisen työnkuvan uusimpien palveluratkaisujen parissa.
• Viihtyisän työympäristön, modernit työkalut ja mahtavat kollegat!
• TESiä paremman palkkauksen sekä laajat työsuhde-edut, mm. vapaa-ajan vakuutukset, laaja työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- sekä lounasedut.
• Tuen jatkuvaan oppimiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen mm. laajoilla koulutusmahdollisuuksilla.
•Työsuhteen niin kokoaikaisena kuin osa-aikaisena tai keikkalaisena vaihtuviin sijaistustarpeisiin.

Lisätietoja

https://www.kaiku24.fi/
https://www.kaiku24.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?
Kaiku 24:ssä pääset työskentelemään tulevaisuuden tavoilla. Ne tekevät sosiaali- ja terveysalan päivittäisestä työstä sujuvaa, vaikuttavaa ja asiakkaiden terveyttä tehokkaasti edistävää. Kulttuurimme on avoin, välittävä ja haluamme yhdessä kasvaa sekä kehittyä paremmaksi.
Palvelupäällikkömme Johanna Niilo-Rämä on valmis kertomaan työn arjesta myös puhelimitse 4.11 klo 9-11, pe 5.11 klo 11-13 ja 9.11 klo 8-9 välisenä aikana, puh. 0406201805. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi myös sähköpostitse rekry@kaiku24.fi.

Lisätietoja

Kaiku24
Osoite: Kouvola tai Kotka, 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat