Tule sijaiseksi / keikkatyöhön Kaiku 24:ään!

Tule meille sijaiseksi

Kaiku24 haluaa parantaa hoidon ja avun saamista sekä hoitohenkilökunnan päivittäisen työn tekemistä. Toimintamme ansiosta sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaat saavat tarpeidensa mukaisia palveluita nopeammin ja sujuvammin. Tarjoamme korkeatasoista hoidon ja avun tarpeen arviointia, tarpeen mukaista neuvontaa, ohjausta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon etäpalveluja.
Asiakkaita palvellaan etäyhteyksien välityksellä, jolloin tuki on tarjolla nopeasti.

Haemme sairaanhoitajia / terveydenhoitajia erimittaisiin digihoitajan sijaisuuksiin ja keikkatyöhön Lappeenrantaan ja Imatralle sekä vuoden 2022 alusta alkaen myös Kotkaan ja Kouvolaan sekä Turkuun.

Näillä taidoilla sinun on mahdollista onnistua työssäsi:

- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys.
- Kokemusta puhelinohjauksesta hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioinnissa.
- Kokemusta toimimisesta hyvinvointi- ja terveysasemien palveluissa ja/tai päivystyksellisissä palveluissa.
- Olet valmis työskentelemään kaksi- tai kolmivuorotyössä nopeallakin töihin kutsulla.
- Rohkeus käyttää digitaalisia työkaluja. Ymmärrys asiakas- ja potilastietojärjestelmistä sekä hoidon tarpeen arvioinnin järjestelmistä on etu.
- Olet luotettava, vaikuttava, välittävä ja avoin. Jaamme nämä arvot yhdessä Kaikulaisten kesken päivittäisessä työn tekemisen tavoissamme.

Lisätietoja tehtävästä

Työskentely digihoitajan sijaisuuksissa tapahtuu palvelukeskuksissamme. Hakulomakkeella voit ilmoittaa, missä yksiköistämme haluaisit työskennellä. Hakemuksen jätettyäsi otamme sinuun yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Kotkan, Kouvolan ja Turun yksiköissä aloitamme haastattelut vuoden 2022 alkupuolella, mutta voit hakea jo nyt mukaan keikkarinkiimme niihin palvelupisteisiimme. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tuntipalkka 15,60 euroa - 17,24 euroa. Liitäthän hakemukseen mukaan pdf-muodossa kopiot tehtävän kannalta keskeisistä tutkintotodistuksista.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostitse rekry@kaiku24.fi.

Jätä hakemus