Skip to main content
test
Digihoitajia - Kaiku24

Kaiku24:n toiminta laajenee vauhdilla ja haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia DIGIHOITAJIA.

Tule mukaan kasvuumme työskentelemään DIGIHOITAJANA palvelukeskuksessamme tai etänä!


Kaiku24 tuottaa moderneja hoidon tarpeen arvioinnin, neuvonnan ja asiakkaan hoitoon ohjauksen sekä etävastaanoton palveluja. Palveluita tuotetaan 24/7, ja toiminnan volyymi on noin 110 000 asiakasyhteydenottoa kuukaudessa. Kaiku24:ssä työskentelee tällä hetkellä yli 230 terveydenhoitoalan ammattilaista, suurin ammattiryhmä on sairaanhoitajat. Toimintamme tapahtuu palvelukeskuksissa, joissa työskentelee digihoitajia hoidon tarpeen arvioinnin parissa eri palvelulinjoilla tilaaja-asiakkaillemme Eksoten, Kymsoten ja Turun alueilla. Palvelut tuotetaan monikanavaisesti hyödyntäen puhelinpalveluja, sähköisen asioinnin ratkaisuja sekä chat- ja videopalveluja. Kaiku24:ssä on käytössä kattavat omat teknologiset ratkaisut palvelujen tuottamiseen.

Palvelujen tuottamisessa painotetaan seuraavia arvoja:
- asiakaslähtöisyys
- vaikuttavuus
- kerralla kuntoon.

Olemme kasvusuunnassa ja otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia digihoitajan tehtäviin. Meillä voit työskennellä vakinaisena, osa-aikaisena tai kokoaikaisena tai etänä. Voit myös työskennellä sinulle parhaiten soveltuvassa palvelukeskuksessamme (Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Imatra tai Turku) tai hybridi-mallilla. Pääasia, että teemme asiakastyötä timanttisella osaamisella ja hyvällä sykkeellä!

Kaiku24:ssä digihoitajana tulet hoitamaan Kaiku24:n eri palvelulinjoilla puhelinpalveluja ja sähköisiä palveluja. Teet hoidon tarpeen arviointia sekä ohjaat ja neuvot asiakkaita terveysongelmissa. Työssä tarvitset kokemusta työskentelystä hoidontarpeen arvioinnissa, neuvonnassa ja asiakasohjauksessa sekä erinomaista osaamista puhelinpalvelussa sekä asiakaspalvelussa työskentelyssä.

Lisäksi arvostamme kokemusta puhelimessa tehtävästä hoidontarpeenarvioinnista. Edellytämme sairaanhoitajan, ensihoitajan tai terveydenhoitajan laillistettua pätevyyttä. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, palvelulinjasta riippuen.

Kokoaikaisen digihoitajan palkka on 2724e + sote-sopimuksen mukaiset kokemuslisät. Palvelukeskuksissamme on moderni, työhyvinvointia huomioiva työympäristö ja huolehdimme henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja pidämme työsuhde-edut ajantasalla ja hyvällä tasolla.

Meillä Kaiku24:ssä arvostamme osaamistasi ja kehitämme omaa, kaikulaista kulttuuriamme huikeassa kasvutahdissamme!

Tule mukaan kaikulaiseksi!
Hae digihoitajan tehtävää, niin olemme sinuun yhteyksissä.

Kaiku24 on julkisomisteinen ja voittoa tavoittelematon palveluntarjoaja, joka luo parempia toimintaedellytyksiä sosiaali- ja terveyspalveluille. Parannamme sekä hoidon ja avun saamista, että hoitohenkilöstön päivittäisen työn tekemistä. Asiakkaamme voivat olla helposti yhteydessä digitaalisiin asiakaspalvelukeskuksiimme, ja asiantuntijamme ohjaavat asiakkaat nopeasti tarpeen mukaiseen hoitoon tai palveluun. Meille asiakkaiden sekä koko sosiaali- ja terveysalan hyvinvoinnilla on merkitystä. Tule mukaan matkallemme kehittämään asioita kohti parempaa huomista!

Lisätietoja

https://www.kaiku24.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voit kysyä Kotkassa tai Kouvolassa työskentelystä tiimipäällikkö Anniina Lusmalta, p. 040 6159671, Lappeenrannssa ja Imatralla työskentelystä Emilia Kohoselta, p. 0405006549, Turussa työskentelystä Satu-Maarit Hildén, p. 040 3511652.

Lisätietoja

Kaiku24
Osoite: Joukahaisenkatu 9 B, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat