Skip to main content
test
Digijohtaja (Chief Digital Officer) - Satakunnan hyvinvointialue

Digijohtajan tehtävässä saat olla tekemässä merkityksellistä työtä, jonka tulokset näkyvät satakuntalaisten sosiaali- ja terveys-, sekä pelastuspalveluissa ja henkilöstöllemme siten, että he voivat olla ylpeitä käyttämistään työtä ja palveluiden tuottamista sujuvoittavista työvälineistään.

Digijohtajan työssä pääset pureutumaan sekä haastamaan itseäsi ja vasta toimintaprosessejaan hiovaa organisaatiotamme mm. seuraavissa kokonaisuuksissa ja toiminnoissa:
- Digitalisaation ja kokonaisarkkitehtuurin kokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen sekä toiminnasta ja resurssoinnista vastaaminen.
- Sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen toimintatapojen kehittäminen ja muuttaminen yhteistyössä toiminnan strategisesta kehityksestä vastaavien henkilöiden kanssa.
- Digitalisaatioon ja kokonaisarkkitehtuuriin kohdistuvien tarpeiden kokonaisuuden hallinta.

Työtehtävissäsi edustat digitalisaatiota ja kokonaisarkkitehtuuria hyvinvointialueen hallinto- ja ohjauselimissä sekä alueellisissa ja valtakunnallisissa yhteistyöryhmissä. Sinulla on organisaatiossamme merkittävä rooli, jossa tuot esiin ja teet todeksi teknologian ja digitaalisuuden mahdollisuudet toiminnan muutoksessa.

Työpäiviisi sisältyy talouden ja investointien suunnittelua ja seurantaa, yksikön henkilöstön johtamista sekä viranhaltijapäätösten ja sopimusten valmistelua ja laatimista. Kiinteänä yhteistyötahona organisaation sisällä sinulla on tietotekniikkapalveluista vastaava ICT-johtaja

Digijohtajan tehtävä sijoittuu Satakunnan hyvinvointialueella strategian ja järjestämisen vastuualueelle. Vastuualue on hyvinvointialuejohtajan tukena toimiva ns. esikunta, joka toimii suoraan hyvinvointijohtajan alaisuudessa. Digijohtajan esihenkilönä toimii järjestämisjohtaja.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus julkisen hallinnon digitalisaation ja kokonaisarkkitehtuurin johtamisesta ja kehittämisestä.

Voit esittää palkkatoiveesi hakulomakkeella.

Haastattelut sijoittuvat viikolle nro 41. Käytämme rekrytoinnissa apuna henkilöarviointeja.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasote.fi. Tutkintotodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen. Tarkistamme haastateltavilta alkuperäiset todistukset. Voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteella: Satakunnan hyvinvointialue, PL 6, 28101 PORI.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut (ma-pe klo 8-15), puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979.

Lisätietoja

http://www.satasote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hyvinvointialuejohtaja Kirsi Varhila, kirsi.varhila@sata.fi

Lisätietoja

Satakunnan hyvinvointialue

Satakunnan hyvinvointialuetta valmistellaan palvelut edellä, ihmiskeskeisesti. Meidän tavoitteenamme on parantaa satakuntalaisten peruspalveluja. Hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Uudistuksen myötä hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja. Sen palveluksessa tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat