Skip to main content
test
Digimentori - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Oletko asenteeltasi kehittäjä, ja haluaisit ratkaista toiminnan haasteita hyödyntäen digityökaluja kuten esimerkiksi Teamsia, etävastaanottoa ja Chatbotia? Ymmärrätkö digikehitystä ja digitaalisia työkaluja, ja olet myös innokas oppimaan aiheesta lisää?

Jos nämä kysymykset herättivät mielenkiintosi, voit olla etsimämme seuraava DIGIMENTORI.

Haemme nyt määräaikaisia DIGIMENTOREITA ajalle 1.9.2022 - 31.12.2023 osa-aikaisin (50%) rooleihin. Jos haet yhtymän sisältä on puolet työstäsi digimentorointia ja puolet nykyistä olemassa olevaa tai uutta rooliasi. Yhdistettävä rooli voi olla mikä tahansa, esimerkiksi sosiaalityön, hoitotyön, projektiyön tai muu digimentoroinnin kanssa yhteensopiva rooli yhtymässä. Näiden kahden roolin yhteensovittamisesta sovitaan yhdessä yksikön esihenkilön kanssa. Jos haet yhtymän ulkopuolelta emme edellytä toista roolia yhdistettäväksi digimentoroinnin kanssa.

Digimentorit ovat yhtymälle strategisesti tärkeä osaajaryhmä, koska he auttavat toimintaa ratkaisemaan sen suurimpia haasteita hyödyntäen digityökaluja. Digityökaluilla parannetaan asiakas- ja työntekijäkokemusta sekä tehostetaan toimintaa.

Digimentorina olet luomassa yhtymään uutta työkulttuuria edistäen digitaalisten työkalujen ja työtapojen käyttöönottoa. Tehtävänäsi on tukea toimintaa ja henkilöstöä digivälineiden käytön haltuunotossa - palveluina mm. O365, Chatbot, digiklinikka ja etävastaanotto.

Jokaisella digimentorilla on omat alueensa yhtymästä mentoroitavana. Mentorointityötä suunnitellaan ja toteutetaan myös yhdessä muun digimentoritiimin kanssa.

Digimentorin keskeiset tehtäväkokonaisuudet ovat:
- Digipalvelujen käyttöönoton suunnittelu ja edistäminen omissa vastuuyksiköissä
- Toiminnan haasteiden ratkaiseminen digityökaluilla, yhteistyössä toiminnan ja muiden mentoreiden kanssa
- Henkilöstön digiosaamisen vahvistaminen omissa yksiköissä
- Toiminnan toiveiden ja palautteiden keruu ja niiden viestiminen eteenpäin digikehitykseen
- Digimentoroinnin suunnitteluun ja kehitystyöhön osallistuminen yhdessä muiden digimentorien ja digitiimin kanssa

Tehtävään saat syvällisen perehdytyksen ja jatkuvan digitiimin ja vertaisten tuen. Hakijoissa arvostamme vähintään yhtä paljon positiivista asennetta ja oppimishalua kuin kokemusta aihepiiristä.

Kelpoisuuden tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, tai ammattitutkinto ja työkokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tehtävistä. Eduksi on kokemus sote-alan tai julkisen hallinnon IT-tehtävistä. Lisäksi eduksi on opetus- ja koulutuskokemus sekä muutoshallintaan liittyvien tehtävien tuntemus. Tehtävässä tarvitset myös tartuntatautilain 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Digimentorirooliin hakevalta arvostetaan seuraavaa osaamista:
- Sote-alan monipuolinen tuntemus
- Ratkaisukeskeinen työote
- Yhteistyötaidot ja kyky verkostoitua eri ympäristöissä
- Hyvä sosiaali- ja terveydenhuollon digipalvelujen tuntemus
- Kokemusta digipalvelujen käytöstä
- Opetus- ja koulutuskokemus

Hakulomakkeella pyydämme sinua täyttämään:
- Hakemus/motivaatiokirje (max 1 A4)
- Ajatus rooliyhdistelmästä (suunnitelkaa tämä etukäteen oman esihenkilön kanssa)

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/tietohallinnon-tyopaikat/
https://bit.ly/Digimentorit_FAQ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Onko sinulla tai esihenkilölläsi kysymyksiä tehtävästä, hakuprosessista tai roolien yhdistämisestä?
6.6-8.7. välisenä aikana yhteyshenkilönä on Johannes Ojamo, johannes.ojamo@phhyky.fi, 0444823349. Soitteluaika keskiviikkoisin 9-10.
11.7-25.7. välisenä aikana yhteyshenkilönä on Katja Ikonen, katja.ikonen@phhyky.fi, 0444403589. Soitteluajat maanantaisin ja keskiviikkoisin 12-13.

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Yhtymäpalvelut, Asiakasjärjestelmät, ICT-Projektit

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Linjakatu 5, 15100 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat