Skip to main content
test
Digipalvelujohtaja - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Innostaako sinua ajatus päästä toteuttamaan ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote- ja pelastuspalvelut sekä oppilashuolto rakentuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi? Ensi vuoden alusta alkaen me, noin 9000 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työntekijää, tulemme vastaamaan 470 000 asukkaan sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Tavoitteenamme on edistää vaikuttavasti länsiuusimaalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta.

Länsi-Uudellamaalla hyvinvointialueelle ei siirry valmiita ohjausrakenteita ja -prosesseja tai hallinto- ja tukipalveluorganisaatiota. Tämä tekee käynnistysvaiheesta haastavan mutta tarjoaa toisaalta ainutlaatuisen tilaisuuden luoda juuri hyvinvointialueelle sopivat toimintamallit ja palvelut. Konsernipalveluissa tavoitteenamme on olla palvelutuotantolähtöisiä, rohkeasti uudistuvia ja kustannustehokkaita.

Digipalvelut ovat strategisessa roolissa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen perustamisvaiheessa ja myöhemmin palvelujen vaikuttavuuden kehittämisessä. Digipalvelujohtajana varmistat, että hyvinvointialueen tieto- ja teknologia-arkkitehtuuri on toimiva ja edistyksellinen ja ICT-infra ja järjestelmät ovat valmiit toiminnan käynnistämiseen 2023. Vastaat tiedonhallinnasta ja kokonaisarkkitehtuurista, ICT-infrasta ja loppukäyttäjäpalveluista, Tori-ja Tosi -järjestelmistä, digipalveluiden kehitysstrategiasta ja -tuesta sekä tietohallinnon organisoinnista.

Etsimme digipalvelujohtajaa, jolla on kyky johtaa sekä muutosvaiheen operaatioita että hyvinvointialueen digipalvelujen pitkäjänteistä rakentamista. Sinulla on näkemystä ja kokemusta digimurroksen toteuttamisesta hyvinvointialueen toimintaympäristössä. Olet kyvykäs muutosjohtaja. Löydät luovasti eri keinoja rakentaa uuden organisaation kyvykkyyksiä. Olet yhteistyön rakentaja ja arvostettu kumppani.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Tekniikantie 15
Työaika: kokonaistyöaika
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta vaativista johtamistehtävistä, tehtäväalueen laajaa tuntemusta, toimeenpanokykyä sekä viestintätaitoja ja yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme Länsi-Uudenmaan alueen kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueen valmistelun tuntemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointialueen konsernipalvelujen johtaja Markus Syrjänen, p. 043 825 9685, markus.syrjanen@luvn.fi. Soittoaika 15.9. klo 14-16.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Konsernihallinto- ja palvelut, Digipalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Sinulle suositellut työpaikat