Skip to main content
test
Digipalvelupäällikkö, Chief Digital Officer - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme Turun ammattikorkeakouluun digipalvelupäällikköä vastaamaan digitaalisten oppimisympäristöjen ja palveluiden kehittämisestä.

Tehtävänäsi on vastata ja kehittää korkeakoulun digitaalista palveluympäristöä, IT-, AV- ja infraratkaisuja, oppimisteknologioita, tietoturvaa sekä muita oppimisympäristöpalvelut-yksikön tuottamia tukipalveluita.

Toimit yli 30 asiantuntijan esihenkilönä oppimisympäristöpalvelut-yksikössä. Johtamasi yksikön tehtävänä on mahdollistaa korkeakoulun hybridityöskentelyn ja -opiskelun onnistuminen sekä toimia aktiivisena kehittäjänä tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen käyttöönotossa. Turun ammattikorkeakoulu tuottaa suurimman osan tarvitsemistaan IT-palveluista omana työnä ja yhteistyössä muiden Suomen korkeakoulujen kanssa.

Toimit lisäksi yhteisten palveluiden sektorin johtoryhmän jäsenenä, osallistut korkeakoulun johtamisjärjestelmän foorumiin sekä raportoit toiminnasta korkeakoulun palvelujohtajalle. Yhteiset palvelut -sektorimme tuottaa keskitetyt asiantuntijapalvelut, joilla varmistetaan korkeakoulumme arjen sujuvuus ja tulevaisuuden menestymisen edellytykset.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
- Sinulla on monipuolista työkokemusta alalta sekä kokemusta esihenkilö- tai tiiminvetotehtävistä.
- Olet näkemyksellinen, palveluhenkinen sekä kiinnostunut tarttumaan kehittämishankkeisiin ja konkreettisiin arjen haasteisiin.
- Aikaisempi kokemus koulutuksen toimialalta on eduksi, mutta se ei ole edellytys.
- Odotamme, että sinulla on näyttöjä asiantuntijaorganisaatioiden tietohallinto- tai digiratkaisujen läpiviennistä.
- Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Tarjoamme monialaisen korkeakoulun edut sekä mahdollisuuksia kehittää ja johtaa digitaalisia palveluita kokonaisvaltaisesti ja nähdä työsi tulokset konkreettisesti. Olet osa yli 700 hengen kasvavaa asiantuntijayhteisöä. Vaikka meillä on kenties Suomen hienoin kampus Turussa, sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain etänä.

Tehtävä on vakituinen ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävän aloituksesta voidaan sopia joustavasti, mutta toivomme, että pääset aloittamaan viimeistään vuoden vaihtuessa.

Palkkaukseen vaikuttaa hakijan kokemus ja osaaminen. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

LISÄTIETOJA
Työsuhteen yksityiskohdista voit tiedustella tarkemmin Turun AMK:n palvelujohtaja Sami Savolaiselta. Puhelimitse Sami on parhaiten tavoitettavissa 22.9. klo 14-16, 27.9. klo 10-12 tai 5.10. klo 14-16 (puh. 050 559 0489).
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori

Me Turun ammattikorkeakoulussa koulutamme asiantuntijoita huomisen työelämään.

Yhteisöömme kuuluu yhteensä 10 000 jäsentä - opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita. Joukossamme on eri alojen ja eri vaiheessa työuraansa olevia osaajia. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää halu edistää hyvinvointia ja hyvän elämän edellytyksiä, niin yksittäisten ihmisten kuin koko Varsinais-Suomen osalta.

Olemme edelläkävijöitä soveltavassa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Meillä on käynnissä lähes 200 hanketta, joita teemme yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten kumppaniemme kanssa. Työpaikkana olemme innostava ja inhimillinen. Osaaminen ja sen jakaminen on meille keskeinen arvo. Meillä panostetaan siihen, että työntekijät voivat kehittyä oman alansa huipuiksi. Samalla olemme itse innokkaita kehittymään ja kehittämään organisaatiotamme koko ajan paremmaksi.

Liity sinäkin innostuneiden kehittäjiemme joukkoon!


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat