Digitaalisen oppimisen asiantuntija - Hyria koulutus Oy

Digitaalisen oppimisen asiantuntija - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.
Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä?
Meillä on sinulle mielenkiintoinen tehtävä!

Innostaako digin, verkon ja pedagogiikan yhdistäminen? Tunnistatko itsessäsi oivaltavan innostujan, joka rohkaisee myös muut mukaan onnistumaan? Hae meille digitaalisen oppimisen asiantuntijan määräaikaiseen tehtävään ajalle 19.8.2019 - 31.7.2020. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn, jossa pääset sulauttamaan oppimisympäristöjä ja edistämään verkko-oppimisen osaamista.

Keskeisinä tehtävinäsi on innostaa ja inspiroida, suunnitella ja toteuttaa sekä koordinoida ja valmentaa erilaisia oppimisen digitaalisia sovelluksia sekä verkko-oppimisalustan monipuolista käyttöä henkilöstöllemme. Emme etsi teknistä verkkokurssitoteuttajaa vaan henkilöä, joka näkee oppimisen bittien seasta ja pystyy positiivisesti kannustaen tukemaan kollegoita samaan suuntaan. Verkko-opetusympäristönämme on itsLearning ja oppimisen kokemuksia rikastavat useat muut digitaaliset sovellukset.

Olemme ottamassa isoja harppauksia verkko-oppimisen sektorilla. Tulet mukaan liikkuvaan junaan, joka ei ole kuitenkaan vielä liian kovassa vauhdissa, vaan kaipaa kuljettajaa kohti määränpäätä. Osaamiscombosi osuessa kohdilleen sisällyttäisimme tehtäviisi myös robotiikkahankkeen vetovastuun.

Edellytämme opettajan kelpoisuutta sekä koeteltua kokemusta verkko-oppimisen sektorilta. Osaat sulauttaa pedagogisia ratkaisuja ja toimintamalleja. Olet pystyvä kokonaisuuksien hallinnassa ja koordinoinnissa sekä asioiden saattamisessa arkeen. Arvostamme näkemystä tulevaisuuden verkko-oppimisesta. Olet asenteeltasi rohkeasti uutta kokeileva, asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Lisäeduksi luemme ammatillisen koulutuksen tuntemisen.

Et tee työtäsi yksin. Tiimiisi kuuluvat verkkovalmentajat sekä loistava ammattipedagogien ja ICT-ammattilaisten joukko.

Kerrothan itsestäsi ja osaamisestasi myös videohakemuksessa (maksimipituus 5 min) ja toimita linkki osoitteeseen anne.miettinen@hyria.fi.

Palkkauksesi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Kuulut hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöön, joten työsuhteen ehdot määrittyvät sen mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Kehityspalvelupäällikkö Anne Miettinen, p. 050 596 7654 (22. - 26.7.)
Päävalmentaja Jenniina Bies-Wikgren, p. 040 701 4315 (29.7. - 2.8)

Hyria kolutus Oy, Pedagogiset kehittämispalvelut
Osoite: Teollisuuskatu 22a, 11100 Riihimäki

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä.
Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina.
Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.

Tutustu työnantajaan