Digitaalisten työtapojen kehittäjä - Uudenmaan liitto

Digitaalisten työtapojen kehittäjä - Uudenmaan liitto

Haluamme Uudenmaan liitossa panostaa erityisesti tulevaisuuden asiantuntijuuden vaatimien valmiuksien ja osaamisen kehittämiseen. Ajanmukaisten työtapojen ja -välineiden hyödyntäminen sekä tiedon monikanavainen jakaminen ovat ehdottomia edellytyksiä tässä onnistumisessa. Siksi käynnistämme sisäisen kokeilu- ja kehittämisprojektin ajalle 1.5.2019 - 31.12.2020, jonka toteuttamisen tueksi haemme innokasta ja rohkeaa

DIGITAALISTEN TYÖTAPOJEN KEHITTÄJÄÄ

Projektin tavoitteena on kokeilla ja juurruttaa parhaita toimintamalleja tulevaisuuden asiantuntijatyöhön. Tehtävässäsi toimit tietohallinnon ja sisäisen viestinnän tukena. Osallistut aktiivisesti digitaalisten työskentelytapojemme uudistamiseen. Tuotat innostavaa sisältöä sosiaaliseen intraamme. Ideoit organisaatiossamme syntyvän asiantuntijatiedon jakamista ja tuet yhteisöllistä ongelmanratkaisua. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa.


Tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tehtävänkuvaan kuuluu mm. seuraavia osa-alueita:

- O365 -työkalujen käytön seuranta ja tuki
- Käyttäjien digityöskentelyn osaamisen vahvistaminen yhteisesti sovittujen linjausten mukaisesti
- Intranetin ylläpito ja kehittämiseen osallistuminen; perustana Sharepoint Online -toteutus
- Sisäisen viestinnän sisältöjen tuottaminen
- Osallistavien tietojärjestelmien ja sovellusten pääkäyttäjänä toimiminen (esim. Webropol)
- Tietohallintoon liittyvien tehtäväkokonaisuuksien projektisihteerinä ja työparina toimiminen
- Kokousten ja tilaisuuksien AV-laitteiden toimivuudesta huolehtiminen
- Muut tietohallintoon liittyvät avustavat tehtävät

O365-ympäristön ja -sovellusten osaaminen on ehdoton vaatimuksemme. Lisäksi pystyt omaksumaan uusia tietojärjestelmiä nopeasti etkä pelkää niiden kanssa toimimista. Kokeilut ja testaukset ovat sinulle luonteva toimintatapa palautteen keräämisessä ja oikean suunnan varmistamisessa.

Odotamme Sinulta alan koulutusta (vähintään amk-tutkinto) ja kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Koet vuorovaikutus- ja esiintymistilanteet luontevana osana tehtävässä onnistumista. Hallitset sekä lukijaystävällisen asiantuntijaviestinnän että ytimekkäät some-tekstit.

Jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 28.2. Liitäthän hakemukseen linkin lyhyeen videoesittelyyn itsestäsi. Video voi olla julkaistu itse valitsemallasi alustalla.

Lisätietoja

https://www.uudenmaanliitto.fi/

Jukka Hynninen (044 299 0464) ja Liisa Setälä (040 168 1989) ke 13.2. klo 12-13 ja ma 18.2. klo 10-11

Uudenmaan liitto, Hallintoyksikkö
Osoite: Esterinportti 2, Helsinki

Uudenmaan liitto on tulevaisuuden tekijä. Rakennamme tulevaisuutta 1,6 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa. Tärkeimmät tehtävämme ovat maakuntakaavoitus ja aluekehitystehtävät. Ajamme alueen kuntien ja asukkaiden etuja sekä teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten, elinkeinoelämän, valtion, järjestöjen ja lukuisten muiden toimijoiden kanssa.

Tutustu työnantajaan