Skip to main content
test
Ehkäisevän työn suunnittelija - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee Itä-Uudenmaan yhteiseen sote-uudistushankkeeseen Ehkäisevän työn suunnittelija määräaikaiseen työsuhteeseen 3.10.2022 - 31.12.2023.

Itä-Uudenmaan kunnat ovat mukana Sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeessa, jonka tavoitteena on arvioida kuntien palvelutuotantoa ja mahdollisuuksia ja uudistaa lähi- ja keskitettyjen palveluiden toimintamallia, jotta kuntien kantokyky helpottuu, palvelujen saatavuus paranee ja asukkaat saavat entistä laadukkaampia palveluita. Jatkossa nämä kunnat muodostavat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen, joka vastaa alueen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta 1.1.2023 alkaen.

Nyt haemme soteuudistushankkeeseen mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämiseen ehkäisevän työn koordinaattoria. Tehtävässä olet mukana rakentamassa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ehkäisevän mielenterveys-, päihde-, rahapelaamisen ja lähisuhdeväkivallan kokonaisuutta ja kehittämässä täysin uutta toimintamallia hyvinvointialueelle. Teet vahvaa yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden eri yksiköiden, kuntien toimijoiden sekä kolmannen sektorin kanssa. Vastaat koulutusten koordinoimisesta eri toimijoiden välillä. Työtehtäviin kuuluu alueellisten rakenteiden kehitystyön koordinoiminen ja suunnittelu. Vastaat ehkäisevän työn viestinnästä ja tiedottamisesta.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, jossa työtehtävät ovat vastuullisia ja monipuolisia. Työtä tehdään itsenäisesti ja ryhmässä hyödyntäen eri sidosryhmiä sekä tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Katsomme eduksi ehkäisevän mielenterveys-, päihde-, rahapelaamisen ja lähisuhdeväkivallan teemojen osaamisen. Edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä vahvaa It - osaamista.

Työ on päivätyötä. Työtä tehdään etänä ja jalkautuen kuntiin. Viikkotyöaika on 36,25h. Palkka on 3264€ kuukaudessa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluna.

Lisätietoja antaa Meritte Nyqvist, mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastuuhenkilö meritte.nyqvist@porvoo.fi ja Jaana Forslund, hankejohtaja jaana.forslund@porvoo.fi puh. 040 676 1382.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Meritte Nyqvist, mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastuuhenkilö meritte.nyqvist@porvoo.fi ja Jaana Forslund, hankejohtaja jaana.forslund@porvoo.fi puh. 040 676 1382.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimen johto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat