Ekonomiplanerare - Porvoon kaupunki

Borgå stads kommunteknik söker en ekonomiplanerare till ordinarie anställningsförhållande från 1.9.2021 eller enligt överenskommelse.

Vi är en attraktiv stad både för nya invånare och företag. Vi respekterar historien men vi är samtidigt modiga förnyare. Det historiska centrumet och den moderna Västra åstranden är en intressant kombination. På samma sätt respekterar vi det moderna och det gamla sida vid sida också i andra stadsdelar. Vi är föregångare i klimatarbete. Vi vill hålla oss i toppen av den digitala förändringen samt upprätthålla en stark anda att agera tillsammans.

Ekonomiplanerarens arbetsuppgifter omfattar:
- efterkalkyler av planerings- och byggkostnader
- aktiv kostnadsuppföljning
- kostnadsberäkningar och rapportering för kommunteknikens behov
- förvaltning av konteringsnummer, projektnummer och beskattningsnummer gällande byggandet
- att fungera som expert i ekonomiförvaltning
- att hjälpa till med budgetering.

Ekonomiplaneraren fungerar som stöd för planeringen, byggandet och underhållet.

Den som väljs ska ha högskoleutbildning i ekonomibranschen och goda kunskaper i finska. Som merit räknas erfarenhet av upphandlingar inom den offentliga sektorn, budgetering och förvaltning av ekonomiärenden på byggarbetsplatser.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är 6 månader. Lönen fastställs enligt AKTA.

Skicka din ansökan senast 1.3.2021 klockan 15 via länken Sök nu.

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information: samhällsplanerare Enni Flykt, tfn 040 766 6760 eller enni.flykt@borga.fi

Kuntatekniikka
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Savuton työpaikka