Eläinlääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Kuntayhtymässä on haettavana vakituinen eläinlääkärin virka 1.1.2020 alkaen.

Kuntayhtymässä on tällä hetkellä kuusi praktikkoeläinlääkärin virkaa, joista yksi on vastaava eläinlääkäri. Lisäksi eläinlääkintähuollossa työskentelee valvontaeläinlääkäri ja vastaanottoavustaja. Kaikkien kuntayhtymän praktikkoeläinlääkäreiden ensisijainen virantoimituspaikka on yhteisvastaanotto Haapajärvellä, jonka uudet tilat on saatu käyttöön loppuvuodesta 2018. Selänteen alueen praktiikka on nautavaltaista sekapraktiikkaa.

Virkaan voidaan valita Suomessa laillistettu, praktiikkaoikeudet omaava eläinlääkäri. Tehtäviin kuuluu myös päivystys ja päivystysalueena on kuntayhtymän alue. Päivystyskorvaukset ovat 10 €/h arki- ja 15 €/h viikonloppupäivystyksestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja KVTES:n mukaan. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi, jossa on liitteenä CV, sähköpostiin sanna.raty@selanne.net tai postitse osoitteella Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Sanna Räty, Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: vastaava eläinlääkäri Matti Tölli, matti.tolli@selanne.net, puh. 040 300 8309 ja ympäristöjohtaja Sanna Räty, sanna.raty@selanne.net, puh. 040 300 8270. Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Erkkiläntie 1, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 17 800 asukasta. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.