Eläinlääkäri - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Liity mukavaan porukkaamme ja hae

ELÄINLÄÄKÄRIN VIRKAAN

Virka sijoittuu ympäristöpalveluiden eläinlääkinnän yksikköön. Yksikköön kuuluu kuusi praktikkoeläinlääkäriä ja valvontaeläinlääkäri. Viran tämänhetkinen sijoituspaikka on Kankaanpään yhteisvastaanotto, jossa työskentelee neljä eläinlääkäriä.

Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolaissa määrätyt kunnaneläinlääkärin tehtävät ensisijaisesti Jämijärven, mutta myös koko PoSan alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus koko alueella sekä tarvittaessa elintarvikevalvonnan tehtäviä. Päivystystä ei ole eriytetty. Eläinlääkärin virka täytetään 1.1.2021 alkaen, mutta työt on mahdollista aloittaa jo aiemmin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Viran hoito edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteista otetta, kokemusta kunnaneläinlääkärin sekapraktiikasta ja päivystyksestä sekä oman auton käyttöä. Odotamme hakijalta lisäksi valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, eläinlääkintälainsäädännön tuntemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta viimeistään 30.10.2020 klo 12.00.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: terveysvalvonnan johtaja Laura Juhantalo
laura.juhantalo@eposa.fi, 050 594 4442

Ympäristöpalvelut
Osoite: Torikatu 5, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.