Eläinlääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Kuntayhtymässä on haettavana kunnaneläinlääkärin virka 1.1.2021 alkaen.

Kuntayhtymässä on tällä hetkellä kuusi praktikkoeläinlääkärin virkaa, joista yksi on vastaava eläinlääkäri. Lisäksi eläinlääkintähuollossa työskentelee valvontaeläinlääkäri ja vastaanottoavustaja. Kaikkien kuntayhtymän praktikkoeläinlääkäreiden ensisijainen virantoimituspaikka on yhteisvastaanotto Haapajärvellä. Selänteen alueen praktiikka on nautavaltaista sekapraktiikkaa.

Virkaan voidaan valita Suomessa laillistettu, praktiikkaoikeudet omaava eläinlääkäri. Tehtäviin kuuluu myös päivystys ja päivystysalueena on kuntayhtymän alue. Päivystyskorvaukset ovat 10 €/h arki- ja 15 €/h viikonloppupäivystyksestä. Tehtäväkohtainen palkka on 2 882,71 €/kk.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja KVTES:n mukaan. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi, jossa on liitteenä CV, sähköpostiin sanna.raty(at)selanne.net tai postitse osoitteella Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Sanna Räty, Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 320517. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Vastaava eläinlääkäri Matti Tölli p. 040 3008 309
Ympäristöjohtaja Sanna Räty p. 040 3008 270
sähköpostitse etunimi.sukunimi@selanne.net

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut
Osoite: Erkkiläntie 1, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä Suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi ja Kärsämäki. Kuntayhtymän tehtävänä on järjestää Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kunnille lakisääteiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymä järjestää lisäksi kaikille jäsenkunnilleen ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun ja rakennusvalvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 17 400 asukasta. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.