Eläinlääkäri - Haapaveden kaupunki

Eläinlääkärin virka (praktikkoeläinlääkäri)

Haapaveden kaupunki, Ympäristöpalvelut Helmi

Työnantaja: Haapaveden kaupunki/Ympäristöpalvelut Helmi
Hakuaika päättyy: 24.5.2021 kello 15.00
Työsuhteen luonne: Kokoaikatyö, virkaan voidaan valita myös kaksi
osa-aikaista (50%+50%) viranhaltijaa
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa: 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus
Haapaveden kaupunki/Ympäristöpalvelut Helmessä (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä ja Raahen kaupungin Vihannin kylä) on haettavana 24.5.2021 kello 15.00 mennessä eläinlääkärin (praktikkoeläinlääkäri) virka. Virka täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevana. Virkaan voidaan valita myös kaksi osa-aikaista (50% + 50%) viranhaltijaa.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtäviin kuuluu hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Päivystysvelvollisuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Viran toimialueena on kaikki Ympäristöpalvelut Helmen kunnat (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä) sekä Raahen kaupungin Vihannin kylä. Pääasiallinen sijoituspaikka on Siikalatvan Kestilässä sijaitseva vastaanotto.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakijan tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 24.5.2021 kello 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus
Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Pyhännän kuntiin.
Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta.
Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ympäristöpalvelut Helmessä on valvontaeläinlääkärin virka. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäristövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristötarkastajat. Yksikköä johtaa ympäristöpalvelupäällikkö.

Lisätiedot
Ympäristöpalvelupäällikkö Harri Heikkilä, p. 044-7591 471, harri.heikkila@haapavesi.fi


Lisätietoja

http://www.ymparistohelmi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpalvelupäällikkö Harri Heikkilä, p. 044-7591 471, harri.heikkila@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Ympäristöpalvelut

Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Py-hännän kuntiin. Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta. Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ym-päristöpalvelut Helmessä on valvontaeläinlääkärin virka. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäris-tövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristötarkastajat. Yksikköä johtaa ympäristöpalvelupääl-likkö.


Osoite: Rynnäkkötie 1 3.kerros, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat