Skip to main content
test
Eläinlääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Ylivieska, Alavieska, Sievi ja Nivala) on haettavana 22.5.2022 klo 15 mennessä

PRAKTIKKOKUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS aikavälillä 25.5.2022 - 21.2.2023.

Sijaista haetaan Nivalan toimipisteeseen. Sijaisuuden aloituspäivästä ja kestosta voi neuvotella ja myös osa-aikaisuus on mahdollista.
Kallion kuntayhtymässä on kaksi yhteisvastaanottoa, joista toinen on Nivalassa (3 eläinlääkäriä) ja toinen Ylivieskassa (4 eläinlääkäriä). Kuntayhtymässä on myös valvontaeläinlääkäri, joka pääsääntöisesti vastaa eläinten terveyden ja hyvinvoinnin valvonnasta sekä alkutuotannon valvonnasta.

Viransijaisen pätevyysvaatimuksena on Ruokaviraston myöntämä oikeus harjoittaa eläinlääkäriammattia eläinlääkäriksi laillistettuna tai väliaikainen oikeus eläinlääkärinammatin harjoittamiseen. Praktikkokunnaneläinlääkärin tehtäviin kuuluu hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa ja viranomaistehtäviä valvontaeläinlääkärin ollessa vapaalla. Nivalan yhteisvastaanotolta käsin hoidetaan pääasiassa tuotantoeläimiä ja praktiikka on nautavoittoista. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus. Viranhoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä sekä vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Nivalassa on runsaasti isoja ja hyviä karjatiloja. Praktiikka sisältää eläinten terveyden- ja sairaudenhoitoa, ennaltaehkäisevää terveydenhuoltotyötä ja päivystyksiä. Huolehdimme perehdytyksestä ja koska työtä tehdään yhteisvastaanotolta käsin, on kollega-apua aina saatavilla. Etäisyydet praktiikka-alueella ovat kohtuulliset, joten työpäivät eivät kulu enimmäkseen auton ratissa. Päivystysalueeseen kuuluvat Nivalan ja Sievin kunnat. Päivystys on 5 eläinlääkärin ringissä.
Vastaanotto on hyvin varusteltu ja sen yhteydessä on ilmainen asunto. Mikäli et halua asua vastaanoton yhteydessä, avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Sijaisilla virkasuhteen edut ovat samat, kuin kuntayhtymän vakituisilla eläinlääkäreillä. Peruspalkka on 2502,78 €/kk ja päivystyskorvaukset ovat 1,5-kertaiset virkaehtosopimuksen minimiin nähden. Akuuteista, normaalista päivystysrytmistä poikkeavista päivystyksistä saa lisäkorvauksen. Viransijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika.

Lisätiedot: Ympäristöterveydenhuollon johtaja, ELL Päivi Pyykönen, p. 044 419 5026, paivi.pyykonen@kalliopp.fi
Osoite: Tasangontie 21, 84100 Ylivieska
Hakemukset voi toimittaa Kuntarekryn kautta 22.5.2022 klo 15 mennessä tai vapaamuotoisesti yllä olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Pyykönen p. 044 419 5026 paivi.pyykonen@kalliopp.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat