test
Eläinlääkäri: Hevosklinikka, Joensuu (id5390) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle POHJOIS-KARJALAAN.

Joensuun HEVOSKLINIKALLE haetaan hevospraktiikasta kiinnostunutta ELÄINLÄÄKÄRIÄ kesäloman tai/ja talviloman sijaiseksi!

Kyseessä on kaupungineläinlääkärin viransijaisuus. Pääasiallisena työpisteenä on Joensuun raviradan vieressä toimiva Joensuun eläinklinikka, jossa on hevosten hoitoon soveltuvat tilat, kuten pakkopilttuu ja kaatokarsina. Käytettävissäsi on mm. röntgen, ultra ja sähköraspi. Hevosklinikalla työskentelee osa-aikainen klinikkaeläintenhoitaja. Joensuun eläinklinikalla työskentelee lisäksi pieneläinpuolella kaksi eläinlääkäriä ja kaksi klinikkaeläintenhoitajaa.

Työ on pääasiassa vilkasta hevospraktiikkaa vastaanotolla ja joitakin tallikäyntejä. Tehtävään kuuluu osallistuminen Joensuun alueen päivystykseen, joka on pieneläinpainotteinen.

Töitä on tarjolla noin 2 kk ajaksi. Sijaisuuden ajankohdasta ja kestosta voidaan sopia. Talvella on mahdollista tulla sijaistamaan lyhyemmäksi esim. hiihtoloman ajaksi testaamaan olisiko tämä sinulle sopiva kesätyöpaikka.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä vilkasta perustason hevospraktiikkaa mm. ontumien diagnostiikkaa ja hoitoa, suun hoitoa ja hengitysteiden tähystystä. Reippaalle tekijälle kunnaneläinlääkärin palkkausmalli luo mahdollisuudet mukaviin ansioihin. Vapaa-ajalla palautumista edesauttavat lukuisat läheltä löytyvät luontokohteet, kuten Koli ja Patvinsuo ja vilkkaan yliopistokaupungin aktiviteetit. Avustamme asunnon hankinnassa, tarjolla on esimerkiksi halpoja soluasuntoja 130€/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää Eviran todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Työtehtävien hoito edellyttää B- ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta hevospraktiikasta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme lisäksi, että päivystyksessä pieneläinten päivystysluonteinen hoito sujuu. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Hae 15.2.2022 mennessä, mutta paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen ja paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessa lyhyesti tehtävään liittyvästä osaamisestasi ja miksi tehtävä tuntuu sinusta kiinnostavalta, niin otamme yhteyttä. Älä turhaan stressaa CV:n päivittämisestä tässä kohtaa.

Lisätietoja: Vastaava eläinlääkäri Marja-Leena Ratilainen p. 013 330 8182 marja-leena.ratilainen@siunsote.fi ja varsinkin työn sisällöstä kaupungineläinlääkäri Satu Rönkkö p. 013 330 8233.

https://www.siunsote.fi/elainlaakintahuolto

Joensuussa 25.10.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5390
  • 22.11.2021 - 15.2.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat