Skip to main content
test
Eläinlääkäri (praktikko) - Haapaveden kaupunki

Praktikkoeläinlääkärin viransijaisuus Oulaisten yhteisvastaanotolla.
Voit sopia myös lyhyistä työpätkistä omien toiveidesi mukaan! Järjestämme mielellämme juuri sinulle sopivan työkokonaisuuden.

Työ Oulaisissa on monipuolista, pieneläimiin painottuvaa sekapraktiikkaa. Pieneläimet hoidetaan yhteisvastaanotolla, jossa käytössä on mm. uusi pieneläinultra, hammaskivenpoistolaite, erillinen leikkaussali, happirikastin ja pieni laboratorio (mikroskooppi, virtsanäytteiden tutkimusvälineistö, pikavärjäys sytologialle, valkosolumittari). Neljän seinän sisään ei tarvitse jäädä, sillä alueella on paljon nautatiloja ja jonkin verran hevosia sekä muita harrastekotieläimiä.

Haapavesi-Oulainen alueella työskentelee neljä vakituista praktikkoeläinlääkäriä ja kaksi erillistä valvontaeläinlääkäriä, jotka hoitavat pääasiassa virkatyöt. Oulaisissa apunasi työskentelee klinikkaeläinhoitaja osa-aikaisesti.
Työssäsi saat kollegoiden täyden tuen ja avun! Työt voidaan jakaa sujuvasti ja toiveesi otetaan huomioon. Perehdytämme sinut työhösi.
Päivystysalue on pinta-alaltaan kohtuullinen (Haapavesi, Oulainen ja Vihanti). Päivystykset normaalimiehityksellä ovat 1/4 ja päivystyksistä sovitaan joustavasti. Päivystyskorvaukset ovat lääkärisopimuksen mukaiset (arki 5,76 e/h ja viikonloput 9,83 e/h) ja ylimääräisistä päivystyksistä maksetaan tuplakorvaukset (arki 11,52 e/h, vklo 19,66 e/h).

Sijaisuuteen voidaan ottaa Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai eläinlääketieteen kandidaatti

Edut:
Kun sitoudut meille vähintään 2 kk työsopimuksella maksamme peruspalkan lisäksi rekrytointilisää 500 e/kk määräaikaisuutesi ajan. Peruspalkkasi on tällöin 3448,90 e/kk.
Päivystysvapaita ansaitset 1 per 2 arki-iltaa ja viikonloppupäivystyksestä saa 2 päivystysvapaata. Päivystysvapaalta maksetaan paikallisen sopimuksen mukaisesti hygieenikon palkkaa, joka on normaalipalkkaasi korkeampi.
Työnantaja järjestää sijaisuuden ajaksi tarvittaessa erillisen ilmaisen asunnon. Myös vastaanotolla on mahdollista yöpyä. Praktiikkaohjelman kuukausimaksut maksetaan.
Välineitä saa tarvittaessa lainata. Lääkkeiden lainaamisesta sovitaan erikseen. Oma auto on välttämätön töiden sujumiseksi.

Olet tervetullut tutustumaan Oulaisten vastaanottoon ja työkavereihin. Kysy rohkeasti lisää! Oulaisiin pääsee helposti myös junalla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava eläinlääkäri Sirkka Hankonen, p. 044-7591 472 sirkka.hankonen@haapavesi.fi
Eläinlääkäri Paju Tuuri, p. 044-7591 792 paju.tuuri@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Ympäristöpalvelut

Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Pyhännän kuntiin. Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta. Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ympäristöpalvelut Helmessä on kaksi erillistä valvontaeläinlääkärin virkaa. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäristövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristöterveys- ja ympäristötarkastajat.


Osoite: Rynnäkkötie 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat