Skip to main content
test
Eläinlääkärisijaisia, jatkuva haku - Seinäjoen kaupunki

Haetaan eläinlääkärisijaisia Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuoltoon!

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa haetaan sijaisia elokuusta alkaen eri toimipisteisiin (mm. Alajärvi, Kuortane, Alavus, Kauhava, Ylistaro, Lapua). Riippuen sijaisuudesta aloitus elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ison yksikön monipuolisin eduin:
- tehtäväkohtainen palkka 2892,05 € ja lisäksi 10% lisä, jos pystyt sitoutua yli 1 kk virkasuhteeseen
- Kolme päivystysrinkiä, joista yksi on pieneläin- ja kaksi suureläinpäivystysrinkiä. Pieneläinpäivystyksessä on apuna eläintenhoitaja 24/7. Yksikössä on aina kolme päivystäjää samanaikaisesti, joten tuki on lähellä!
- Päivystystiheys on 1/6. Päivystyskorvaukset 8,76 €/h arkisin ja 14,97 €/h pyhisin. Päivystys alkaa arkisin klo 10, mikä tuo työrauhaa päiviin. Akuuteista ylimääräisistä päivystyksistä korvataan 300 €/arki ja 1500 €/vkl.
- 100 % työaika tai osa-aikaisuus sekä kesto toiveiden mukaan
- Valvonnasta vastaavat yksikön valvonta- ja hygieenikkoeläinlääkärit
- Sijaisuuden ajaksi voi sijoittautua yhteisvastaanotolle tai yhden henkilön vastaanotolle omien intressien mukaan. Asunto on yhteisvastaanottojen yhteydessä.
- Sijaisille tarjotaan käyttöön KliniQ-potilasohjelmisto

Meidän työyhteisö on joustava ja avulias. Asiakkaat ovat maalaisjärkisiä ja kiitollisia avusta. Täällä yöt saa päivystyksissä lähtökohtaisesti nukkua ja päivisin on hommaa sopivasti. Pieneläimille lähetysmahdollisuudet eteenpäin ovat hyvät.

Täytämme sijaisuuksia heti, kun sopivia hakijoita löytyy. Kuntarekryn hakulomaketta ei tarvitse täyttää. Ota yhteyttä johtavaan kaupungineläinlääkäriin tai ympäristöterveysjohtajaan ja kysy lisää, kerro toiveistasi tai ilmoita kiinnostuksestasi. Viransijaisuuteen voidaan valita Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai eläinlääketieteen opiskelija, jolle on myönnetty väliaikainen oikeus eläinlääkärinammatin harjoittamiseen.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 40: ympäristöterveysjohtaja, terveystarkastajat, johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, eläinlääkintähuollon assistentti, terveystarkastajat 14, praktikkoeläinlääkärit 17, th-eläinlääkäri, valvontaeläinlääkärit 3 ja hygieenikkoeläinlääkärit 2.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja
Johtava kaupungineläinlääkäri Anna Sarvela, anna.sarvela@seinajoki.fi, p. 044 470 0234 tai ympäristöterveysjohtaja Virpi Ala-Risku, virpi.ala-risku@seinajoki.fi, p. 050 471 4900.

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki
Osoite: Ravitie 8, 60120 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat