Skip to main content
test
Eläintenhoidon opettaja/ohjaaja - Hyria

Haemme joukkoomme eläintenhoidon opettajaa tai ohjaajaa opintovapaan sijaisuuteen syyslukukaudelle 2022. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa osaamista pieneläinten hoitamisesta. Pieneläimillä tarkoitamme pääasiassa jyrsijöitä, trooppisia lintuja, matelijoita ja akvaarioita.

Arvostamme lisäksi ohjauskokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja ajokortti on työssä välttämätön.

Hyrian eläinalan kolutuksessa läpileikkaava teema on eläinten lajinomaisten erityispiirteiden huomioiminen aina kun olemme eläinten kanssa vuorovaikutuksessa. Tätä toteutamme sekä tuotanto- harraste- että lemmikkieläinten kanssa toimiessamme.

Eläintiimiimme kuuluu kouluttajia, ohjaajia sekä eläintenhoitajia. Pieneläinten hoidon lisäksi opetamme sekä koulutilalla että työelämäyhteistyössä monipuolisesti nautojen, hevosten, lampaiden, koirien ja kissojen hoitoa. Olemme sillä tavalla joustavia, että jos koet omaavasi rutkasti osaamista eläimistä ja tunnet mielenkiintoa kokeilla millaista on työskennellä ammatillisessa koulutuksessa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Voit myös soittaa etukäteen, niin pohditaan yhdessä olisiko tämä sinun homma.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa / ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat.

Meihin voi tutustua monipuolisesti myös somessa:
Instagram: @hyria_uumo
Facebook: Hyria luonnonvara-ala
Blogista löytyy infoa ja arkea: http://uumo249.blogspot.com/
Töissä Hyriassa luonnonvara-alalla: https://www.youtube.com/watch?v=ipadZwy0jvM

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
https://www.youtube.com/watch?v=ipadZwy0jvM

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terhi Kostamo terhi.kostamo@hyria.fi p.050 529 3190

Lisätietoja

Koulutustoiminta

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Uudenmaankatu 249, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat