Eläintenhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin ympäristönvalvonnan ympäristöterveydenhuollon yksikkö (Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto) hakee

ELÄINTENHOITAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Eläintenhoitajan toimipaikka on Rovaniemen kaupungineläinlääkärin vastaanotto, jossa työskentelee useampi eläinlääkäri päivittäin. Vastaanoton varustetaso on hyvä. Hoitajan tehtäviin kuuluu mm. eläinlääkäreiden avustaminen, väline- ja työvaatehuolto, asiakaspalvelu ja vastaanoton yleisten asioiden hoito sekä tilojen siistiminen.

Etsimme sinua, joka olet tunnollinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän organisointikyvyn. Toimen kelpoisuusehtona on eläintenhoitajan ammattitutkinto. Klinikkaeläintenhoitajan koulutus, eläintenhoidon kokemus tai asiakaspalvelu katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, jos sopiva henkilö löytyy. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja joustava työote ovat eduksi. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Paikkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry viimeistään 17.12.2019 klo 15.00. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa kirjallisen hakemuksen osoitteella Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto, Johanna Isaksson, Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi.

Hakuaika päättyy 17.12.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Johanna Isaksson puh. 040 6574468, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Ympäristövalvonta
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto käsittää Rovaniemen, Ranuan, Ylitornion, Pellon ja Kolarin ympäristöterveydenhuollon.