Elektronikmontör, med.- och kommunikationsteknik - Vaasan sairaanhoitopiiri

Vi söker
en elektronikmontör till serviceområdet för försörjning, placering till en början vid medicinsk- och kommunikationsteknik.

Uppgiften kräver lämplig yrkesexamen, du kan exempelvis vara elektronikmontör eller elmontör. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av branschen och att du är lite av en Oppfinnar-Jocke. Vi söker alltså en duktig, självständig, serviceinriktad och motiverad person som är beredd att lära och utveckla sig i arbetet.

I ditt arbete får du arbeta mångsidigt och varierat med medicinteknisk utrustning. Till en början kommer du att få arbeta med bland annat mun- och tandvårdsutrustning samt olika småapparater, såsom blodtrycksmätare. Du ska varken vara rädd för att vid behov ta tag i borrmaskiner eller hammare eller få panik om du måste jobba med småelektronik, dokumentation eller till och med datorer. Du behöver inte kunna allt när du börjar för vi ser nog till att du får en prima introduktion och utbildning i dina uppgifter. Det viktigaste är att du passar in i vårt gäng. Hos oss får du en möjlighet att följa med den senaste utvecklingen inom sjukhustekniken och arbeta i en yrkeskunnig, tvåspråkig och motiverad arbetsgemenskap med en positiv och aktiv inställning till arbete.

Behörighetskrav:
Lämplig yrkesexamen.
Nöjaktig förmåga att i tal använda svenska och finska språken.
(Behörighetsstadga: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering)

Den valda bör före tillträdandet av befattningen inlämna godtagbart läkarutlåtande om hälsotillstånd.

Prövotid tillämpas.

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Sjukhusingenjör Petri Luoma
tel. 06 213 8100
Förfrågningar to och fre 9-11
petri.luoma@vshp.fi

Lära dig mer om oss

Vasa sjukvårdsdistrikt

Vid Vasa centralsjukhus erbjuder vi högklassig specialsjukvård på två språk. Vår medicinska verksamhet ligger på en hög nivå och präglas av ett omfattande kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Vi erbjuder våra 2100 medarbetare en god arbetsplats, där kompetensutveckling och trivsel står i fokus. Välkommen till oss!


Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat