Elevassistent - Maarianhaminan kaupunki

VÅR VERKSAMHET
I Mariehamn finns tre grundskolor, Strandnäs skola med årskurserna 1-9, Övernäs skola med årskurserna 1-9 och Ytternäs skola med årskurserna 1-6. Mariehamns skolor har under de senaste PISA-mätningarna uppvisat resultat i världsklass. Ytternäs skola är en 1-6 skola med 264 elever.

Vi söker nu en elevassistent till Ytternäs skola och fritidshemmet Tärnan.

KOMPETENS
Vi värdesätter egenskaper som tydlighet och flexibilitet. Vi söker en lugn och en samarbetsvillig person som har eleven i fokus och vill arbeta i vår skola. En god förmåga att arbeta tillsammans med klasslärare och vårdnadshavare och att se elevens behov är egenskaper som vi söker.

Det är meriterande med en utbildning inom området samt relevant arbetslivserfarenhet.

VILLKOR
Vi söker en elevassistent till Ytternäs skola under tiden 07.01.2021-08.06.2021. Tjänsten är heltid. I enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund skall den som anställs uppvisa utdrag ur straffregistret innan anställningen träder i kraft.

REKRYTERINGSPROCESSEN
I denna rekrytering använder vi oss ett arbetspsykologiskt screeningtest som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt, neutralt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Rektor Andreas Wiklund tel. 018-531360, eller per mejl andreas.wiklund(at)edu.mariehamn.ax

Mariehamns stad, Bildningssektorn
Adress: Västra Ytternäsvägen, 22100 Mariehamn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.