Elinkeino- ja työllistämiskoordinaattori - Loviisan kaupunki

Elinkeino- ja työllistämiskoordinaattori - Loviisan kaupunki

ELINKEINO- JA TYÖLLISTÄMISKOORDINAATTORI

Loviisan kaupunki hakee elinkeino- ja työllistämiskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Elinkeino-ja työllistämiskoordinaattori avustaa elinkeinopäällikköä elinkeinoasioiden valmistelussa, dokumenttien ja esitysten laadinnassa, joukkoliikenneasioissa ja yhteistyötoimissa yrittäjien kanssa. Hänen työhönsä kuuluu työllistämisasioiden koordinointi eli palkkatukiasiat palkkatukihakemuksineen, velvoitetyöllistäminen sekä tilastoinnit ja eri tyyppiset selvitykset.

Elinkeino- ja työllistämiskoordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme työllistämisen ja kunta-alan osaamisen sekä elinkeinoelämän tuntemuksen. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Arvostamme aktiivista otetta ja yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, omaksumiskykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan elinkeinokehittämisen näköalapaikan mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja on 2 950 euroa kuukaudessa. Noudatamme tehtävässä neljä kuukauden koeaikaa.

Loviisan elinkeinopäällikölle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 28.8.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Lisätietoja antaa elinkeinopäällikkö Sari Paljakka, puh. 040 630 28 11, sähköposti: etunimi.sukunimi@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan