Elinkeinojohtaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi elinkeinojohtajan.

Haemme elinkeino- ja työllisyyspalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Tehtävänäsi on edistää uusien yritysten syntymistä ja sijoittumista kaupunkiin sekä kehittää jo Nokialla toimivien yritysten ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Vastaat yrityspalveluiden järjestämisestä ja osallistut aktiivisesti yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön. Elinkeino- ja työllisyyspalveluiden johtajana vastaat tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Sinulla on merkittävä rooli kasvavan kaupungin kehittämisessä. Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään. Työssäsi osallistut aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä elinkeinoelämän tuntemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden antama todistus terveydentilastaan.

Aikaisemmin virkaa hakeneet huomioidaan haussa ilman eri hakemusta.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 28.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta.