Elinkeinojohtaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta tehostaa elinkeinopolitiikkaansa ja nostaa toiminnan kuntakonsernista suoraan kunnanhallituksen alaisuuteen. Toiminnallisesti elinkeinopalvelut sijoitetaan elinympäristöpalvelujen ja maankäytön suunnittelun yhteyteen. Yrittäjien palveluiden kokoaminen yhteen on tarpeen nyt kun Hämeenkyrönväylän valmistuminen tapahtuu vuosina 2022-2023.

Vapautuva toimitusjohtajan tehtävä on muutettu tässä yhteydessä elinkeinojohtajan viraksi. Hämeenkyrössä on nyt tarjolla näytön paikka aktiiviselle ja yrittäjähenkiselle osaajalle tulla vauhdittamaan Tampereen kehyskuntiin kuuluvan kunnan elinkeinoelämää voimakkaasti kasvavalle Pirkanmaalle. Keskeistä elinkeinojohtajan työssä tulee olemaan investointien ja uusien yritysten houkuttelu ja kunnan nykyisten yritysten tarpeiden huomioiminen liikenteellisessä muutoksessa.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittäviä näyttöjä yritysten ja julkisen sektorin yhteistyön paikallisesta kehittämisestä, kunnan vetovoiman rakentamisesta, yritysten rahoitusneuvonnasta ja hanketoiminnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valittavalta sitoutumista tulosvastuuseen ja innostavaa, oma-aloitteista työtapaa sekä hyviä ihmissuhde- ja viestintätaitoja. Katsomme eduksi Pirkanmaan toimintaympäristön tuntemisen ja muut alan yhteistyöverkostot ja yrittäjätaustan.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Kuntarekry.fi -palvelun kautta 5.10.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakijoiden haastattelut varaudutaan pitämään 14.10.2021.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Antero Alenius

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Hallintopalvelut

Hämeenkyrö on 10 400 asukkaan ja tunnettujen kansallismaisemien virkeä kulttuurikunta, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja Suomen kasvukäytävän varrella, vain puolen tunnin päässä Tampereelta. Kunta on panostanut pitkäjänteisesti laadukkaisiin peruspalveluihin, palvelukiinteistöjensä uudistamiseen ja rakentamiseen kaiken ikäisille sekä matkailuun ja yrittäjyyteen. Lähitulevaisuudessa kunnan vetovoimaa, arjen sujuvuutta sekä elinympäristön turvallisuutta, laatua ja viihtyisyyttä parannetaan mm. rakentuvan Hämeenkyrönväylän myötä.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat