test
Elinkeinokoordinaattori - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan elinympäristöpalveluissa elinkeinopalveluiden vastuualueella on haettavana elinkeinokoordinaattorin vakituinen toimi. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön sijainniltaan maamme vetovoimaisimmalla alueella.

Hämeenkyrön kuntastrategian tavoitteena on pitää koko Hämeenkyrö vireänä, hyvin saavutettavana ja kehittyvänä kuntana Pirkanmaalla osana Tampereen seutukuntaa Suomen Kasvukäytävällä, puoli tuntia Tampereelta. Tavoitteenamme on nykyisille ja uusille asukkaille laadukas ja kestävän elämän mahdollistava elinympäristö sekä taajamissa että maaseudulla. Lisäksi palvelemme yrityksiä toimitila-, tontti-, neuvonta-, työvoima- ja muissa tarpeissa.

Elinkeinokoordinaattorina toimit elinkeinojohtajan alaisuudessa ja täydennät osaamisellasi elinympäristön palvelualuetta, jonka muut asiantuntijat ovat perinteisen teknisen sektorin ammattilaisia ja muita sidosryhmiä. Vuoden 2022 alusta myös työllisyyspalvelut ovat osa elinkeinopalvelujen vastuualuetta.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti yritysneuvontaa, kuntamarkkinointia ja viestintää. Toimit elinkeinojohtajan kanssa ensisijaisena linkkinä yritysten ja kunnan välillä ja autat sekä nykyisiä että uusia yrityksiä niiden toiminnan kehittämisessä, toimitila- ja tonttiasioissa, työvoima- ja koulutusasioissa ja sopivien hanke- ja rahoituslähteiden löytämisessä. Elinkeinokoordinaattori toimii kunnan elinkeinopoliittisen työryhmän ja markkinointityöryhmän sihteerinä sekä kunnan hyvinvointityöryhmän jäsenenä ja palvelualueen ilmastotyössä elinkeinopalvelujen osalta. Sinulla on halua osallistua palvelualueen kanssa messuille, järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ja intoa kehittää kunnan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Toimit myös luontevasti maakunnallisissa matkailua kehittävissä yhteistyöverkostoissa.

Elinkeinokoordinaattorin kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus yrityselämän kanssa toimimisesta.

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen tuntemus.

Toimi on täytettävissä sopimuksen mukaan ja täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 28.1.2022 klo 15. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.
Hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Haastattelut pidetään 7.2.2022 Hämeenkyrön kunnassa. Tavoitteena on tehdä päätös valinnasta heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elinympäristöjohtaja, vt. elinkeinojohtaja Ritva Asula-Myllynen 050- 68 249

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Elinympäristöpalvelut

Hämeenkyrö on pirkanmaalainen 10 300 asukkaan ja tunnettujen kansallismaisemien virkeä kulttuurikunta, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunta on panostanut pitkäjänteisesti laadukkaisiin peruspalveluihin, palvelukiinteistöjensä uudistamiseen ja rakentamiseen kaiken ikäisille sekä matkailuun ja yrittäjyyteen. Lähitulevaisuudessa kunnan vetovoimaa, arjen sujuvuutta sekä elinympäristön turvallisuutta, laatua ja viihtyisyyttä parannetaan mm. rakentuvan Hämeenkyrönväylän myötä.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat