Elinkeinopäällikkö - Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan kaupunki jatkaa ELINKEINOPÄÄLLIKÖN viran hakuaikaa 26.5. klo 16.00 asti.

Elinkeinopäällikön tehtävänä on Ylivieskan elinkeinoelämän monipuolinen kehittäminen sekä uusien yritysten ja työpaikkojen edellytysten luominen. Elinkeinopäällikkö vastaa elinkeinopalveluiden tulosalueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä, kaupunkistrategian toimeenpanosta tulosyksikkönsä osalta sekä elinkeinopalveluiden kehittämisestä yhteistyössä muiden toimialojen ja alueellisten ja kansallisten yhteistyöverkostojen kanssa. Elinkeinopäällikkö toimii elinkeinopalveluiden tulosyksikön lähiesimiehenä. Elinkeinopäällikkö on vastuussa elinkeinopalveluiden markkinointi-, viestintä- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä elinkeinohankkeisiin liittyvästä valmistelusta.

Virka edellyttää korkeakoulututkintoa, koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua elinkeinoelämän tuntemusta, johtamiskokemusta, kunnallisten toimintojen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Projekti- ja kehittämisosaaminen sekä hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi virkaa täytettäessä.

Viran tehtäväkohtainen palkkaus on KVTES:n mukaan, oman palkkatoiveen voi esittää. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa (36 h 15 min./viikko). Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää 26.5.2021 klo 16.00 mennessä. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä. Hakemukset on toimitettava Kuntarekry-järjestelmän kautta sähköisesti. Postitse tai sähköpostitse toimitettuja hakemuksia ei huomioida. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Maria Sorvisto, puh. 044 4294 210

Lisätietoja

Hallintopalvelut

Ylivieskan kaupunki elää vahvaa kasvun ja kehittymisen kautta. Kaupunkimme on vireä ja aktiivinen. Tasokkaiden kunnallisten palveluiden lisäksi meillä on erinomaiset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan viettoon. Tarjoamme asukkaillemme edellytykset viihtyisään asumiseen ja itsensä kehittämiseen.


Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat