Elinkeinopalveluiden koordinaattori - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee

ELINKEINOPALVELUIDEN KOORDINAATTORIA

vakituiseen tehtävään sopimuksen mukaan.

Loviisan kaupunki hakee elinkeinopalveluiden koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Elinkeinopalveluiden koordinaattori avustaa elinkeinoasioiden valmistelussa, matkailuun liittyvissä asioissa, dokumenttien ja esitysten laadinnassa ja yhteistyötoimissa yrittäjien kanssa. Merkittävänä vastuualueena on julkisen liikenteen kehitys- ja yhteistyötehtävät. Elinkeinopalveluiden koordinaattorin työhön kuuluvat myös elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtajan avustaminen, tilastointi, kyselyiden toteuttaminen, alueellinen yhteistyö ja sidosryhmäyhteistyö, erityyppiset selvitykset, yritysympäristön markkinointi ja viestintä, hakemukset ja muut tehtävät.

Elinkeinopalveluiden koordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään hyvää perusohjelmistojen hallintaa ja organisointikykyä. Eduksi katsomme kunta-alan osaamisen sekä elinkeinoelämän ja julkisen liikenteen tuntemuksen. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa. Tuemme valittua henkilöä toisen kotimaisen kielen oppimisessa.

Arvostamme aktiivista otetta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa kehittämisotetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, omaksumiskykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan elinkeinokehittämisen näköalapaikan mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja on 3 100 euroa kuukaudessa. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.loviisa.fi/avoimettyopaikat olevan linkin kautta viimeistään 26.9.2021 kello 23.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Sari Paljakka, puh. 040 630 28 11, s-posti sari.paljakka@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat