Kuortaneen kunnassa on haettavana elinkeinovastaavan virka

Kuortaneella yritystoiminta on vahvaa ja monipuolista. Kunnassa merkittävänä työllistäjänä toimivat muun muassa metallialan yritykset. Liikunnan ja urheilun keskiössä taas on kasvava urheiluopisto. Yrittäjämyönteisyys on helppoa keskellä Etelä-Pohjanmaan kauneinta luontoa, lähellä kaikkea.

Kuortaneen kunta hakee elinkeinovastaavan virkaan asiantuntijaa kehittämään paikkakunnan yrittäjyyskulttuuria sekä edesauttamaan paikkakunnan monipuolisen elinkeinoelämän kehittymistä. Viran kelpoisuusehtona on vähintään toisen asteen tutkinto. Valinnassa arvostetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehityssuuntautuneisuutta ja -näkemystä, käytännön työtehtävissä hankittua yritystoiminnan hyvää tuntemusta sekä innostunutta otetta tehdä vaikuttavaa työtä paikkakunnan yrityssektorin vahvistamiseksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi sivuston kautta 17.5.2020 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Teemu Puolijoki p. 050 406 6645
Hallintojohtaja Jaana Salo p. 040 505 7803

Lisätietoja

https://kuortane.fi/kuntaesittely/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Teemu Puolijoki p. 050 406 6645
Hallintojohtaja Jaana Salo p. 040 505 7803

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Hallinto

Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran.


Osoite: Keskustie 52, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat