Elintarviketarkastaja - Kuopion kaupunki

Elintarviketarkastaja - Kuopion kaupunki

Etsimme joukkoomme ELINTARVIKETARKASTAJAA

Elintarviketarkastajan virka on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään 1.7.2019 alkaen. Viranhaltijan tehtäviin kuuluu elintarvikevalvonnan tehtäviä mm.elintarvikevalvontatiimin vetäminen, elintarvikevalvonnan suunnittelua ja ohjausta sekä vaativimpien kohteiden tarkastuksia.

Hakijalta edellytetään elintarvikelain (23/2006) 35 §:n mukaista pätevyyttä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa elintarvikevalvonnan osaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä oma-aloitteisuutta, kykyä yhteistyöhön, organisointiin, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työtehtävien hoito edellyttää vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi luetaan perehtyneisyys kunnalliseen tai valtion hoitamaan elintarvikevalvontaan ja ylempi korkeakoulututkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3830,73 € kuukaudessa.
viran työaika on 38,25 h/vko.
Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä pyydettäessä.

Lisätietoja antaa ympäristöterveyspäällikkö Hannu Kirjavainen p. 044 718 2272, tai sähköposti etunimi.sukunimi@kuopio.fi

Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 12.00

Lisätietoja antaa ympäristöterveyspäällikkö Hannu Kirjavainen p. 044 718 2272, tai sähköposti etunimi.sukunimi@kuopio.fi

Kuopion kaupunki, 300005 Kaupunkirakennelautakunta, 310004 Kaupunkiympäristön palvelualue, 341003 Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut
Osoite: Kuopio

Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuolto kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle ympäristö- ja rakennusvalvontapalveluihin. Toiminta-alueena on Kuopion kaupunki. Ympäristöterveydenhuolto vastaa elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkavalvonnasta. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä: ympäristöterveyspäällikkö, elintarviketarkastaja, ympäristöterveyssuunnittelija, 10 ympäristöterveystarkastajaa ja hallintopalvelusihteeri.

Tutustu työnantajaan