Elinvoimajohtaja - Pellon kunta

Elinvoimajohtaja - Pellon kunta

Tule Pelhoon elinvoimajohtajaksi!

Jos täytät kelpoisuusehdot soveltuvasta ylemmästä korkeakoulututkinnosta, hyvistä johtamis- ja vuorovaikutustaidoista, olet perehtynyt elinkeinoelämään ja koulutusalaan sekä kunnalliseen taloushallintaan, hae ihmeessä meille vakituiseksi ELINVOIMAJOHTAJAKSI. Katsomme eduksi hankemaailman tuntemuksen ja kokemuksen esimiesasemassa toimimisesta. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja englannin kielen hallinta suomen kielen lisäksi. Toivomme, että olet myös innovatiivinen ja motivoitunut.

Mikäli tulet valituksi, saat johdettavaksesi kunnan elinvoimaisuudesta ja kehittämisestä vastaavat toiminnot. Kuulut kunnan johtoryhmään ja on mahdollista, että tehtäviisi sisältyy myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajana toimiminen.

Jos koet, että tehtävä vastaa koulutustasi, kokemustasi ja osaamistasi, lähetä meille hakemus viimeistään torstaihin 31.1.2019 klo 16.00 mennessä. Haku alkaa 20.12.2018 klo 12.00.

Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja eläke-edut KUEL:n mukaan. Elinvoimajohtajan valinnasta päättää kunnanvaltuusto. Virkasuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n kautta, ja vaihtoehtoisesti toimittamalla kirjallinen versio osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4, 95700 Pello.

Pellon kunta on savuton kunta. Elethään ko Pellossa.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

kunnanvaltuuston puheenjohtaja Antti Mäkituomas antti.makituomas@lh.pello.fi 040 512 5943 (arkisin klo 14-16); kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisu Laitamaa kaisu.laitamaa@lh. pello.fi 040 848 9104; kunnanjohtaja Eero Ylitalo eero.ylitalo@pello.fi 040 631 7001 ; henkilöstökoordinaattori Sari Eero, 040 637 5334 , sari.eero@pello.fi

Pellon kunta, Elinvoimalautakunta

Pello on ennakkoluuloton ja pirteä kunta, joka sijaitsee Tornionjokilaaksossa, Ruotsin rajalla, lohen valtakunnassa. Täällä on tekemisen meininki ja elinkeinoelämän kehittäminen ja elinvoiman vahvistaminen tulee olemaan toimintamme keskiössä.

Tutustu työnantajaan