Elinvoimajohtaja - Lahden kaupunki

Tule mukaan johtamaan Lahden myönteistä muutosta, kasvua ja elinvoiman vahvistamista! Haemme näkemyksellistä, sidosryhmät ja yritykset mukaansa tempaavaa ELINVOIMAJOHTAJAA 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lahti on yli 120 000 asukkaan kaupunki. Olemme Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021, Suomen uusin yliopistokaupunki ja yksi Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Vahvistamme asukkaiden ja yritysten menestymisen edellytyksiä. Luomme yritysympäristöä, jossa kestävä liiketoiminta, osaaminen ja sijainti tuottavat poikkeuksellista kilpailukykyä.

Elinvoimajohtajan tehtävässä vastaat Lahden elinvoiman ja työllisyyden kokonaisuudesta. Johdat ja kehität tavoitteellisesti kaupungin elinvoimapolitiikkaa, hankekokonaisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Yhteistyö, verkostoissa toimiminen ja sidosryhmien tunnistaminen varmistaa onnistumisen. Elinvoimajohtaja on uusi tehtävä Lahden kaupungilla.

Näin menestyt meillä

Odotamme uudelta elinvoimajohtajalta strategista näkemystä, rohkeutta ja kykyä tunnistaa kaupungin kasvun avaimet. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja johtamiskokemusta. Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi ovat tarpeen.

Arvostamme kokemuksen tuomaa ymmärrystä elinvoiman ja elinkeinojen kehittämistyöstä sekä näkemystä työllisyyden hoidosta. Sidosryhmätyön ja edunvalvonnan osaaminen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti on välttämätöntä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Oletko sinä Lahden tulevaisuuden tekijä?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vakuutuit, että tämä on sinun paikkasi, niin täytä sähköinen hakemus 21.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 6 574 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Virka on uudelleen haettavana. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Pekka Timonen p. 050 337 4386, ajalla 16.9.2021 klo 9-10

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Konsernipalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat