test
Elinvoimankehittäjä - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee

ELINVOIMANKEHITTÄJÄÄ

vakituiseen virkaan sopimuksen mukaan.

Elinvoimankehittäjänä vastaat Loviisan kaupungin elinkeinomarkkinoinnista ja yritystonttimyynnistä sekä elinvoimaisuusohjelman laatimisesta, seuraamisesta ja päivittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa tontti-, toimitila- ja sijoittumistoimien valmistelu, materiaalien ja esitysten laadinta, tilaisuuksien järjestäminen, yhteistyö yrittäjien ja kehittämisyhtiön kanssa, Loviisan kaupungin edustaminen paikallisissa ja alueellisissa työryhmissä. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat uusien yritysten auttaminen kaupunkiin sijoittumisessa, nykyisten yritysten toimintamahdollisuuksien edistäminen, Loviisan elinvoimaisuuden kehittyminen sekä talouskasvuun liittyvän strategian toteuttaminen.

Pätevyysvaatimus: Elinvoimankehittäjältä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä perehtyneisyyttä elinkeinoelämään, yritystoimintaan ja maankäyttöön. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä hyvää englanninkielen taitoa. Loviisan kaupunki tukee valittua henkilöä toisen kotimaisen kielen oppimisessa.

Uudelta elinvoimankehittäjältä odotamme innostusta ja energiaa saada Loviisa hyödyntämään kaikkia hienoja mahdollisuuksiaan sekä parantaa Loviisan elinvoimaa kokonaisuutenaan. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, paineensietokykyä ja vahvaa kehittämishalua. Arvostamme tavoitteellista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Kaavoitukseen, infrastruktuuriin ja rakentamiseen, julkiseen kehittämiseen, lainsäädäntöön ja kunnallisen päätöksentekoon liittyvän osaamisen sekä kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä katsomme eduksi.

Elinvoimankehittäjänä olet elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtajan alainen.

Palkka: Elinvoimankehittäjän tehtäväkohtainen palkka on 4 030 euroa kuukaudessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä sähköinen hakemuksesi vasemmalla olevan linkin kautta viimeistään 30.1.2022 kello 23.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysymyksiin vastaa elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Sari Paljakka, s-posti: sari.paljakka@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat